ΕΚΤΑΚΤΟ: Γυναίκα με λέπρα νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας-Συναγερμός στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό

 

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας στο Ρίο και πιο συγκεκριμένα στην δερματολογική κλινική, νοσηλεύεται σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tempo24.news μία γυναίκα με λέπρα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν  ακόμη διασταυρωθεί αν πρόκειται για το δεύτερο κρούσμα στη χώρα μας, διότι δημοσιεύματα αναφέρουν πως έχει εντοπιστεί και περιστατικό το οποίο νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο "Αττικόν".

Τελικά διαπιστώνεται ότι πρόκειται για το  πρώτο κρούσμα, καθώς στο "Αττικόν" δεν νοσηλευόταν ασθενής με λέπρα, καθώς είχε γίνει σύγχυση και πρόκειται για την γυναίκα που νοσηλεύται στο  Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας

Ήδη, όπως πληροφορείται το tempo24.news στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας στο Ρίο έχουν ληφθεί μέτρα προκειμένου να μην υπάρξει διασπορά της νόσου.

Η γυναίκα που είναι 65 ετών και έχει Αλβανική καταγωγή νοσηλεύεται απομονωμένη στην Δερματολογική Κλινική του Νοσοκομείου.

 

 

Διαβάστε επίσης