Αρχίζει ο σχεδιασμός στον Παναθηναϊκό – Ανανεώσεις, αποχωρήσεις και μεταγραφές

 

 

Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, με την οποία ολοκληρώθηκε η σεζόν, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού κοιτάζουν την επόμενη μέρα

Για τον Παναθηναϊκό η χρονιά είχε happy end μετά την επιστροφή στην Ευρώπη (4η θέση) και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, όμως πλέον τόσο η διοίκηση όσο και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του έχουν ξεκινήσει το σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.

Φυσικά, πρώτο ζήτημα αποτελούν οι ανανεώσεις και οι αποχωρήσεις από το ρόστερ.

Όσον αφορά τον Χουάνκαρ, οι πιθανότητες να ανανεώσει το συμβόλαιό του είναι πολλές, ενώ δεδομένες πρέπει να θεωρούνται οι αποχωρήσεις των Μαουρίσιο, Βιτάλ, Λούντκβιστ και Χατζηγιοβάνη.

Τα θέματα των Βιγιαφάνιες και Σάντσες, που τα συμβόλαιά τους λήγουν, παραμένουν ανοιχτά, ενώ αναμένεται να γίνει μεγάλη προσπάθεια για την παραμονή του Γκατσίνοβιτς μετά τη λήξη του δανεισμού του από τη Χοφενχάιμ.

Από εκεί και πέρα, στο κομμάτι των μεταγραφών υπάρχουν συγκεκριμένες ανάγκες και πάνω σε αυτές θα κινηθούν οι Πράσινοι. Δύο χαφ, δύο εξτρέμ και ένας επιθετικός βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, ενώ αναμένεται να γίνουν κινήσεις και για αριστερό μπακ και κεντρικό αμυντικό.

Τέλος, το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί ξανά στο Χορστ της Ολλανδίας.

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης