Ποδηλατικός Όμιλος Πατρών: Βάλε το ποδήλατο στη ζωή σου-Διοργάνωση δύο εκδηλώσεων

για την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου

 

Ο ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ εορτάζοντας την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου που είναι η 3η Ιουνίου κάθε χρονιά, οργανώνει φέτος με την συνδρομή και συμπαράσταση του ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ και με την Π.Δ.Ε. δύο  εκδηλώσεις. Στην εκδήλωση συμμετέχουν οι ποδηλατικές ομάδες:  Λέσχη Ορεινής Ποδηλασίας     και       Πιάνω την ζωή από το τιμόνι.

1η : Ποδηλατάδα για όλους από τον Φάρο  την 3/6/22 ημέρα Παρασκευή. Αφίξεις 19:30 εκκίνηση 20.00 μέσω Παπαφλέσσα – Κορίνθου – Κιλκίς – Κωνσταντινουπόλεως – Μαιζώνος πλ. Γεωργίου Α΄.

2η : Όλα τα παιδιά θα δοκιμάσουν σε πρωτότυπη πίστα  δεξιοτεχνίας για  παιδιά ηλικίας 6 έως 14 ετών αφιερωμένη στους 17 στόχους της βιώσιμης ανάπτυξης του Ο.Η.Ε. Η πίστα θα έχει στηθεί στην  Πλ. Γεωργίου Α από  ώρα 18:00. Θα υπάρχουν εκεί συνεργάτες του Ομίλου που θα παράσχουν την βοήθεια τους στους μικρούς μας φίλους.

Όταν θα περάσει η ποδηλατάδα από την πλατεία μπορούν οι μικροί μας φίλοι να συμμετάσχουν σε αυτήν και θα επιστρέψουν πάλι  στην πλατεία.

Στην πλατεία θα υπάρχει μουσική .

(Με το πέρας θα κληρωθούν δώρα)

Προσκαλούνται οι φορείς τις ΠΆΤΡΑΣ να συνδράμουν τις εκδηλώσεις, του ΠΟΠ,  για μια πόλη ποιο φιλική στην ποδηλατική κυκλοφοριακή αγωγή.

 

Δηλώσεις συμμετοχής στο mail του ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΥ ομίλου. [email protected]  ή στον Πολιτιστικό του ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ

 

Π.Ο. Πατρών  23 Μαΐου 2022