Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος έκανε spoiler για το τέλος στις Άγριες Μέλισσες

 

Ο αγαπημένος ηθοποιός Δημήτρης Γκοτσόπουλος, που έγινε ευρέως γνωστός από τον ρόλο του Λάμπρου Σεβαστού στις «Άγριες Μέλισσες», μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» για το τέλος της σειράς και έδωσε το μεγαλύτερο spoiler.

«Δεν είναι το αγαπημένο μου να δίνω συνεντεύξεις. Μου αρέσει να μιλάω μέσα από τη δουλειά μου», παραδέχτηκε αρχικά ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Οι «Άγριες Μέλισσες» θα ρίξουν φέτος τίτλους τέλους, μετά από τρεις σεζόν, και όλοι ανυπομονούν για το μεγάλο φινάλε. «Φέτος ολοκληρώνεται η σειρά. Είχαμε οδηγηθεί να κάνουμε μια 3ητρίτη σεζόν γιατί υπήρχε λόγος. Θα είναι όμως και η τελευταία», σημείωσε.

Και πρόσθεσε για τους συνεργάτες του: «Τρία χρόνια με αυτούς τους ανθρώπους είμαστε σαν οικογένεια. Σε βλέπουν κάθε μέρα χαρούμενο, στεναχωρημένο.

 

Χθες μου έλεγε η Δανάη η Μιχαλάκη ότι θα κλαίει στην τελευταία σκηνή που θα έχουμε μαζί από τη συγκίνηση».

«Δεν γνωρίζω το τέλος. Προσπάθησα να μιλήσω με την Μελίνα Τσαμπάνη -τη σεναριογράφο αλλά δεν μου είπε. Το μόνο που κατάλαβα είναι ότι θα υπάρχει μια δικαίωση. 

Δεν έχουν περάσει αυτά τα τρία χρόνια για να πούμε στο τέλος «αα αυτό ήταν;». Εγώ θεωρώ ότι θα είναι κάτι καλό. Τα γυρίσματα τελειώνουν τέλος Ιουνίου», αποκάλυψε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα γίνει γάμος ή γάμοι», συμπλήρωσε αινιγματικά.