Πάτρα: Με ιδιαίτερη επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου του δημοσιογράφου Κώστα Μπουλμπασάκου ΦΩΤΟ

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στον χώρο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου η παρουσίαση του νέου βιβλίου του δημοσιογράφου - συγγραφέα Κώστα Μπουλμπασάκου "χειραποσκευές".

Οι φιλόλογοι Μίνα Πετροπούλου και Ήρα Κουρή μίλησαν για το βιβλίο. Στάθηκαν ιδιαίτερα στους χαρακτήρες των διηγημάτων και στις δυστυχίες που έζησαν. 17 διηγήματα που μιλούν για δυσκολίες, προσφυγιά, ξενιτιά, τη ζωή. Διακρίνεται όμως μια αισιόδοξη ματιά στα διηγήματα έστω κι αν είναι από μια χαραμάδα ενίοτε.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο φιλόλογος - ποιητής, Γιάννης Παππάς, ενώ ο σολίστ κλασικής κιθάρας Ανδρόνικος Καραμπέρης έδωσε μια μελωδική διάσταση στην ανάγνωση αποσπασμάτων από το συγγραφέα, ενώ ο Κώστας Μπουλμπασάκος στο τέλος τραγούδησε τους "γερανούς" αντιπολεμικό τραγούδι, που ένας Ρώσος έγραψε.

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν στο αίθριο του παλιού νοσοκομείου κι η ώρα κύλησε όμορφα, αφού στο τέλος της παρουσίασης, κεράσματα και κρασί από τα χέρια της συζύγου του συγγραφέα Αφροδίτης, έκλεισαν γευστικά τη βραδιά.

 

Διαβάστε επίσης