Πάτρα: Αυτός είναι ο 28χρονος που δίνει μάχη στην ΜΕΘ - Η μηχανή του καρφώθηκε σε ιχ και πήρε φωτιά

 

 

Ο 28χρονος Σάββας Βασιλόπουλος είχε ανοίξει τα φτερά του και η αδρεναλίνη του ήταν στα ύψη, πάνω στην μηχανή που τόσο αγαπούσε.

Ηταν λίγο μετά τις 11 τη νύχτα της Πέμπτης όταν ο εργαζόμενος στην εταιρεία Divico ως security είχε αναπτύξει ταχύτητα και «ανέβαινε» την εθνική οδό από την Αμερικής προς την Αρέθα. Κοντά στο Αρχαιολογικό Μουσείο έγιναν όλα. Μπροστά του εκινείτο ένα πράσινο Toyota Yaris στο οποίο επέβαινε ένα νεαρό ζευγάρι με τον σκύλο τους. «Δεν κατάλαβα τίποτα. Δεν πρόλαβα να καταλάβω, άκουσα μόνο τον θόρυβο της μηχανής και ξαφνικά έπεσε πάνω μας» δήλωνε στον Τροχoνόμο του Ανακριτικού η νεαρή. Φανερά σοκαρισμένη και κρατώντας τον σκύλο της αγκαλιά! Τζάμια από την πόρτα γέμισαν την άσφαλτο, η μηχανή σύρθηκε, ο 28χρονος βρέθηκε στο έδαφος γεμάτος αίματα και η μηχανή πήρε φωτιά!

Στιγμές πανικού. Διερχόμενα αυτοκίνητα και μηχανάκια σταματούσαν, κόσμος άρχισε να φωνάζει! Ο 28χρονος ήταν πολύ σοβαρά χτυπημένος. Το ασθενοφόρο έφθασε με μικρή καθυστέρηση, άγνωστο για ποιο λόγο (σύμφωνα με όσα μας είπαν αυτόπτες μάρτυρες). Η μεταφορά του στο Νοσοκομείο έγινε με την συνδρομή ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ που είχαν φθάσει στο σημείο για να βοηθήσουν! Ανοιγαν το δρόμο για να περάσει το ασθενοφόρο και να κερδηθεί πολύτιμος χρόνος. Ο νεαρός διασωληνώθηκε και παραμένει νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ. Στον τόπο του τροχαίου έφθασαν και Πυροσβέστες οι οποίοι έσβησαν την πυρκαγιά και καθάρισαν τον δρόμο.

Οι προσευχές όλων από προχθές τη νύχτα είναι για τον Σάββα. Φίλοι του βρέθηκαν στο σημείο, μέλη της οικογένειάς του είναι μαζί του από τα πρώτα λεπτά. Ένα παιδί γεμάτο ζωή, χαρούμενο, η ψυχή της παρέας. Εργατικός και υπεύθυνος στην εργασία του στην εταιρεία φύλαξης.

Οι γιατροί στο Νοσοκομείο θεωρούν ότι η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ σοβαρή. Το παιδί χειρουργήθηκε στις 2 τα ξημερώματα και η επέμβαση κράτησε μέχρι τις 5 τα ξημερώματα. Και ελπίζουν ότι ο 28χρονος θα τα καταφέρει. Ο πατέρας του Τάκης Βασιλόπουλος, περιέγραψε τη δυσκολία της κατάστασης της υγείας του παιδιού του: «Μας είπαν ότι είναι δύσκολα. Όμως ελπίζουμε σε ένα θαύμα». «Ολη η Πάτρα προσεύχεται για τον Σάββα» απαντήσαμε.

https://flamis.gr/

Πάτρα: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 28χρονος που "καρφώθηκε" σε ΙΧ με τη μηχανή του - Χειρουργήθηκε στο νοσοκομείο "Αγ. Ανδρέας"

 

Διαβάστε επίσης