Πάτρα: “Είναι δυνατόν;” - Η αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου για το φιαλίδιο με το αίμα της Τζωρτζίνας

Αφήνει ξανά αιχμές για τους γιατρούς

Ενοχλημένη εμφανίζεται η Ρούλα Πισπιρίγκου με τον εντοπισμό ενός φιαλιδίου με αίμα της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο.

Με δήλωση που έκανε στον Alpha μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της, η Ρούλα Πισπιρίγκου αφήνει ξανά αιχμές για τους γιατρούς.

«Τώρα ξαφνικά ανακάλυψαν κάπου πεταμένο ένα φιαλίδιο με το αίμα της Τζωρτζίνας. Είναι δυνατόν; Έχουν δώσει καταθέσεις, έχουν κάνει υποτίθεται έρευνες τόσο καιρό. Αυτό και μόνο δείχνει ότι στα νοσοκομεία δεν ήξεραν τι γινόταν! Αυτό δεν είναι αμέλεια; Δεν είναι λάθος των γιατρών;» τονίζει χαρακτηριστικά η 33χρονη μητέρα των τριών παιδιών.

Όπως αποκάλυψε το tempo24.news, το φιαλίδιο βρισκόταν τοποθετημένο σε ψυγείο που υπάρχει στην Παιδιατρική Κλινική του Καραμανδανείου Νοσοκομείου της Πάτρας, και όχι στο Μικροβιολογικό Εργαστήριο. Πρόκειται για ψυγείο που χρησιμοποιείται για την αποθήκευση διάφορων σκευασμάτων, γενικής χρήσης, ενώ πολλές φορές το χρησιμοποιούν και οι γιατροί της κλινικής για να συντηρήσουν τα γεύματά τους.

Είχε ληφθεί όταν η 9χρονη νοσηλευόταν εκεί πριν μεταφερθεί στην ΜΕΘ Παίδων στο Ρίο.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το συγκεκριμένο δείγμα είχε κρατηθεί, ενώ σύμφωνα με το πρωτόκολλο, τα αντίστοιχα δείγματα απορρίπτονται σε χρόνο που δεν υπερβαίνει τις 24 ώρες.

Αποκάλυψη tempo24 - Καραμανδάνειο: Η αλήθεια για το φιαλίδιο με το αίμα της Τζωρτζίνας - Πού και πώς εντοπίστηκε

Διαβάστε επίσης