Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

 

Κριός
Ο Ήλιος μετακομίζει στον τομέα της επικοινωνίας, της μάθησης και των θελημάτων σου σήμερα και αυτή η διέλευση φέρνει έναν πιο έντονο ρυθμό ζωής, την ευκαιρία να συλλέξεις κάθε είδους πληροφορία και περισσότερη επαφή με τους άλλους. Η βελτίωση της καθημερινότητας, των επικοινωνιών και του αισθήματος σύνδεσης θα βοηθήσει πολύ προς την αύξηση της ευτυχίας και την αίσθηση ολοκλήρωσης. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η ερωτική ζωή σου.

Ταύρος
Ο Ήλιος ολοκληρώνει σήμερα την ετήσια διέλευσή του στο ζώδιο σου και ξεκινά την περιήγησή του στον τομέα των πόρων σου. Αυτός ο νέος κύκλος αλλάζει ταχύτητες και η εστίασή σου στρέφεται σε θέματα άνεσης και ασφάλειας. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εδραιωθείς και μετά να βάλεις τις προτεραιότητές σου. Ο ερωτικός σύντροφός σου προσπαθεί να χρωματίσει την καθημερινότητά σας για αυτό μην του γυρίζεις την πλάτη. Εάν είσαι μόνη, νέες γνωριμίες βοηθούν στο να ανέβει η αυτοπεποίθησή σου.

Δίδυμοι
Με τη διέλευση του Ήλιου στο ζώδιό σου μέχρι τις 21/6 η προσωπικότητά σου λάμπει. Προβάλλεις περισσότερη δύναμη και διεκδικείς τους στόχους σου με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Ο Ήλιος επίσης φωτίζει τις προσωπικές σου ανάγκες και τα σχέδιά σου. Σήμερα και αύριο μπορεί να νιώθεις έντονα την ανάγκη να εκφραστείς και να βρεθείς πιο κοντά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και τον ερωτικό σύντροφό σου. Εάν είσαι μόνη, προετοιμάσου για συγκλονιστικές εκπλήξεις.

Καρκίνος
Με τη μετακίνηση του Ήλιου στο 12ο οίκο σου στρέφεις περισσότερο την προσοχή σου στον εσωτερικό κόσμο σου μέχρι τις 21/6. Οι επόμενες εβδομάδες είναι πιθανό να περιλαμβάνουν περισσότερο χρόνο για διαλογισμό ή χαλαρωτικές δραστηριότητες. Σήμερα και αύριο θα μπορούσες να δεις κάτι που είχες αγνοήσει στο παρελθόν ή να νιώσεις ένα συναίσθημα απελευθέρωσης που σχετίζεται με το να φέρνεις κάτι στο φως.

Λέων
Η κοινωνική σου ζωή μπορεί να ζωντανέψει τις επόμενες εβδομάδες με τη μετακίνηση του Ήλιου στον ηλιακό 11ο οίκο σου. Μετά από αρκετή προσοχή στην απόδοση και τις φιλοδοξίες τις τελευταίες εβδομάδες, η εστίαση σου μετατοπίζεται σε μια περιοχή του χάρτη σου που διέπει τους κοινωνικούς και ανθρωπιστικούς ή προσωπικούς στόχους ευτυχίας σου. Το σήμερα και το αύριο είναι δυνατά για ξεκαθαρίσματα και για επικοινωνία προθέσεων.

Παρθένος
Σήμερα και αύριο μπορεί να προκύψουν νέες ιδέες για την επαγγελματική σου πορεία ή τους στόχους σου. Τις τελευταίες εβδομάδες υπήρξε μεγαλύτερη εστίαση στη μάθηση, την εξερεύνηση και την εμπειρία της ζωής αλλά τώρα η προσοχή σου στρέφεται σε πιο υλικές ή φιλόδοξες ανησυχίες με τη νέα διέλευση του Ήλιου. Έτσι τον επόμενο μήνα μπορεί να δοθεί μεγάλη προσοχή στα επιτεύγματά σου, τις επιδόσεις, στην ικανότητα να αναλάβεις ηγετικό ρόλο και στις ευθύνες σου.

Ζυγός
Τελειώνεις μια μάλλον ενδοσκοπική φάση και αλλάζεις ταχύτητες καθώς εισέρχεσαι σε έναν κύκλο του Ήλιου που είναι πιο εμπνευσμένος. Η επιθυμία να μοιραστείς τη φιλοσοφία σου ή τη μοναδική σου οπτική σε ένα θέμα είναι ισχυρή τώρα. Οι δραστηριότητες που τρέφουν την ψυχή και το πνεύμα είναι ιδιαίτερα σημαντικές και ελκυστικές. Τα παιχνίδια του έρωτα και του φλερτ σε εξιτάρουν και προσθέτουν ενδιαφέρον στην καθημερινότητά σου.

Σκορπιός
Η Σελήνη μετακομίζει στον τομέα του σπιτιού και έχεις την τάση να θέλεις να παίζεις και να κινείς τα πράγματα με ασφάλεια. Επίσης, ο Ήλιος μετακινείται στον τομέα της οικειότητάς σου και μέχρι τις 21/6 και δίνεις περισσότερη προσοχή σε πιο βαθιά και πιο οικεία ζητήματα ενώ σε ενδιαφέρει περισσότερο να σκάψεις βαθιά την επιφάνεια των καταστάσεων. Είναι μια ισχυρή περίοδος για παρατήρηση, στρατηγική και διορατικότητα.

Τοξότης
Σήμερα φεύγεις από έναν κύκλο στον οποίο η δουλειά και οι ρουτίνες μπορεί να κυριάρχησαν της προσοχή σου και μπαίνεις σε μια περίοδο κατά την οποία τα κοινωνικά ή τα συνεταιρικά ζητήματα βρίσκονται σε μεγαλύτερη εστίαση. Ο Ήλιος ξεκινά τη διέλευσή του στον τομέα των συνεργασιών σου και έτσι οι σχέσεις αποκτούν μεγαλύτερη σημασία στη ζωή σου. Το σήμερα και το αύριο είναι δυνατά για διορατικότητα και νέα κατανόηση κυρίως στον έρωτα.

Αιγόκερος
Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες, καθώς έχεις πολλά να κερδίσεις από αυτά που βλέπεις ή ανακαλύπτεις με τον Ήλιο και τον Ερμή να έρχονται αύριο σε ευθυγράμμιση. Η ανάληψη της ευθύνης της ρουτίνας εργασίας και υγείας σε ανταμείβει καθώς θέλεις να ακολουθήσεις έναν πιο οργανωμένο, παραγωγικό και υγιεινό τρόπο ζωής. Ο έρωτας παίζει ενδιαφέροντα παιχνίδια.

Υδροχόος
Η Σελήνη περνά στο δικό σου ζώδιο φορτίζοντας τα συναισθήματά σου. Είναι μια εξαιρετική περίοδος για να νιώσεις συναισθηματικά ανανεωμένη. Επίσης, σήμερα ο Ήλιος περνά στον τομέα της χαράς σου και μέχρι τις 21/6, σε βοηθά να επανασυνδεθείς με το εσωτερικό σου παιδί. Βιώνεις μια μετατόπιση από την έντονη εστίαση στην προσωπική και οικιακή σου ζωή σε πιο δημιουργικά και διασκεδαστικά χόμπι, δημιουργική έκφραση και ρομαντισμό.

Ιχθείς
Με τη μετακίνηση του Ήλιου στον ηλιακό 4ο οίκο σου μια πολυάσχολη περίοδος δίνει τη θέση της στην ανάγκη για περισσότερη άνεση, γαλήνη, ησυχία και εξοικείωση. Αύριο ο Ήλιος και ο Ερμής ενώνουν τις δυνάμεις τους και είναι πιθανές σημαντικές ιδέες και συζητήσεις. Οι επόμενες εβδομάδες είναι σημαντικές για την επανασύνδεση με τις ρίζες σου, την οικοδόμηση της εσωτερικής εμπιστοσύνης και την ανάληψη της ευθύνης της οικογενειακής σου ζωής.

https://www.tlife.gr/

Διαβάστε επίσης