Δήμος Πατρέων: Υπογραφή της σύμβασης για τις σταφιδαποθήκες του ΑΣΟ

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 7.900.000 ευρώ

Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων, αναφέρονται τα εξής:

Ένα ακόμα μεγάλο έργο για τον λαό, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό της Πάτρας, δρομολογείται από την Δημοτική Αρχή. Πρόκειται για το κτίριο των παλαιών σταφιδαποθηκών του ΑΣΟ στις Ιτιές. 

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι  7.900.000 ευρώ.

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, υπόγραψε σήμερα την Σύμβαση με την ανάδοχη εταιρεία. Αντικείμενο του έργου είναι η μετατροπή και η διαμόρφωση των εγκαταστάσεων του ΑΣΟ σε πολυχώρο, με δυνατότητα να φιλοξενεί δραστηριότητες θεατρικές, εκθεσιακές, αθλητικές, δεξιώσεων και εστίασης. 

Στόχος είναι το κτίριο να διαρθρωθεί σε τρεις αυτοτελείς λειτουργικές ενότητες που περιλαμβάνουν: Χώρο θεατρικών εκδηλώσεων, Χώρους εκθέσεων και Χώρους ψυχαγωγίας.

Παρών στην διαδικασία της υπογραφής ήταν ο Αντιδήμαρχος Έργων Χρήστος Κορδάς, καθώς και μηχανικοί της Διεύθυνσης Αρχιτεκτονικού Έργου.

Ο Δήμαρχος μετά την υπογραφή δήλωσε μεταξύ άλλων: 

«Υπογράψαμε σήμερα την σύμβαση για την μετατροπή του ΑΣΟ σε πολυχώρο πολιτισμού, αθλητισμού και αναψυχής. Με αυτό το έργο αναβαθμίζεται μια υποβαθμισμένη περιοχή με χιλιάδες κατοίκους. Ωφελείται όμως και το σύνολο των δημοτών της πόλης μας. Το έργο θα επιδράσει θετικά και στην πορεία άλλων έργων όπως, πλατείες, δρόμοι κ.λπ.

 

Διαβάστε επίσης