ΣΥΝ.Δ.Ε.ΣΥ: Παραδόθηκε η ανθρωπιστική βοήθεια για την Ουκρανία

Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Ολοκληρώθηκε η πολυήμερη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τον δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας με τη συνδρομή της Συνδικαλιστικής Δημοκρατικής Ενωτικής Συμμαχίας (ΣΥΝ.Δ.Ε.ΣΥ.).

"Η ανθρωπιστική βοήθεια που συγκεντρώθηκε παραδόθηκε σήμερα 18/5/2022, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στην εκπρόσωπο της Ουκρανικής Πρεσβείας κα Ιρίνα Μπόρτνικ, προκειμένου να προωθηθεί στα σημεία που απαιτείται.

Ευχαριστούμε θερμά όλες τις επιχειρήσεις, τα πρωτοβάθμια σωματεία εργαζομένων αλλά και τους μεμονωμένους συμπολίτες μας, για την πολύτιμη και ανιδιοτελή συνδρομή τους στη συγκέντρωση αλλά και μεταφορά της ανθρωπιστικής βοήθειας για τον δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας.

Η μεγάλη ανταπόκριση στην πρωτοβουλία συλλογής ανθρωπιστικής βοήθειας αποδεικνύει στην πράξη την ευαισθησία που μας χαρακτηρίζει τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. 

Η ΣΥΝ.Δ.Ε.ΣΥ. ανταποκρίνεται με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης σε συνανθρώπους μας, οι οποίοι υποφέρουν και αγωνίζονται να επιβιώσουν από τον παραλογισμό και τις φρικαλεότητες που προκαλεί ο πόλεμος", αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

 

Διαβάστε επίσης