Αχαΐα: Προφυλακιστέοι οι 3 συλληφθέντες για διακίνηση ναρκωτικών - Ανάμεσά τους άνθρωπος της "νύχτας"

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν με τη σύμφωνη γνώμη του Ανακριτή και του Εισαγγελέα Αιγίου οι 3 συλληφθέντες που κατηγορούνται για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών. 

Όπως πρώτο είχε γράψει το tempo24.news, οι 3 άνδρες συνελήφθησαν επ' αυτοφώρο από την Αστυνομία, κοντά στον ΣΕΑ Αιγίου, όταν επιχείρησαν να μεταφέρουν μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών από φορτηγό όχημα.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται και άτομο, γνωστό στις Αρχές από την εμπλοκή του στα κυκλώματα της "νύχτας" της περιοχής.

Μάλιστα, κατά τη σύλληψή τους από την Ασφάλεια Αιγίου, ο ένας από τους τρεις προέβαλε σθεναρή αντίσταση.

Οι τρεις άνδρες κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακίνησης, μεταφοράς και κατοχής ναρκωτικών, της παράβασης του νόμου περί όπλων και της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων.

Πάνω από 200.000 ευρώ από τη διακίνηση χασίς

Σε σωματικούς ελέγχους που ενήργησαν οι αστυνομικοί στους τρεις άνδρες  βρήκαν στην κατοχή τους και κατέσχεσαν ένα πιστόλι, πέντε  φυσίγγια, ένα σπρέι πιπεριού και τρία κινητά τηλέφωνα.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο ένα αυτοκίνητο, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, βρήκαν και κατέσχεσαν στο χώρο των αποσκευών δυο βαλίτσες, που περιείχαν τέσσερις συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους (19) κιλών και (876) γραμμαρίων.

Το παράνομο περιουσιακό όφελος που θα αποκόμιζαν οι τρεις συλληφθέντες από την πώληση των ναρκωτικών ουσιών κυμαίνεται από 200.000 έως 400.000 ευρώ.
Επιπλέον, ο ένας από τους κατηγορούμενους έχει απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.