"Ωρα Πατρών": Επιστολή για τα προβλήματα στα Άνω Συχαινά


Την ακόλουθη επιστολή και φωτογραφικό υλικό, απέστειλε η παράταξη ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ και ο επικεφαλής της Γιώργος Ρώρος στον Δήμο Πατρέων (Αντιδήμαρχο κ. Κορδά)
 

"Η παράταξή μας Ώρα Πατρών επισκέφθηκε την περιοχή των Άνω Συχαινών, συνομίλησε με κατοίκους και με τον εκπολιτιστικό τους σύλλογο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Υπάρχει πρόβλημα της έντονης βλάστησης τόσο στους δρόμους όσο και στους δημοτικούς χώρους.

Ένα εξίσου σημαντικό πρόβλημα είναι ο ηλεκτροφωτισμός πού είναι ελλιπής με αποτέλεσμα το βράδυ η κυκλοφορία και η οδήγηση να γίνεται επικίνδυνη.

Η διαγράμμιση των δρόμων, η τοποθέτηση καθρεπτών λόγω των ιδιαιτεροτήτων που υπάρχουν, οι κλίσεις και το οδόστρωμα σε παρακείμενες οδούς, έτσι ώστε να γίνεται ομαλά η κυκλοφορία, τοίχοι αντιστήριξης γιατί υπάρχει κίνδυνος κατάρρευσης της κεντρικής οδού, πρέπει να είναι σε άμεση προτεραιότητα.

Στην κεντρική πλατεία και το γήπεδο μπάσκετ, έχουν τελειώσει οι εργασίες χωρίς όμως να παραδίδεται στους πολίτες, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ψυχαγωγία των κατοίκων και ιδιαίτερα  των παιδιών.

Υπάρχουν προβλήματα φωτισμού της πλατείας και κοπής των χόρτων στο βόρειο τμήμα της, παρόλο που η αρχαιολογική υπηρεσία, σας έχει στείλει έγγραφ,ο ότι δεν αποτελεί κηρυγμένο αρχαιολογικό χώρο. Σας δίνει την άδεια διαμόρφωσης και εσείς δεν έχετε προβεί σε καμία ενέργεια.

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε εγγράφως άμεσα για το χρονοδιάγραμμα των έργων και της παράδοσης της πλατείας καθώς επίσης να ενημερώσετε το δημοτικό συμβούλιο την Τετάρτη 18/05/22.

Διαβάστε επίσης