ΕΞΕΛΙΞΗ – Θρίλερ στον Πύργο με την εξαφάνιση του Θύμιου: Τί έχουν στα χέρια τους οι Αστυνομικοί – Αναμένονται προσαγωγές

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Θύμιου Μπουγά, ο οποίος αγνοείται από τις 4 Μαΐου, και αναζητείται από τις αρχές, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες του Patrisnews, η αστυνομία ταυτοποίησε άτομα τα οποία φέρονται να συμμετέχουν στην ομάδα των ατόμων, που πετούσαν κροτίδες έξω από την οικία, στην οποία διέμενε, και τον εκφόβιζαν.

Tις επόμενες ώρες αναμένεται η προσαγωγή τους στη Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας.

Η εξέλιξη αυτή ήρθε, μετά από βίντεο-ντοκουμέντο που δείχνει τη δράση τους, το οποίο στάλθηκε χθες το βράδυ από τηλεθεατή στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη.

Στο εν λόγω βίντεο βλέπουμε ομάδα νεαρών να παρενοχλεί και να εκφοβίζει τον Θύμιο, έξω από το σπίτι, στο οποίο είχε βρει καταφύγιο, σε απόμερη περιοχή του Πύργου. Ακόμη, σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί το γεγονός, πως ένας άνδρας, φαίνεται να έριχνε βεγγαλικά σε ευθεία βολή, στην αυλή του εν λόγω σπιτιού.

Το βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή με τεχνική επεξεργασία, θολώνοντας -για ευνόητους λόγους- τα πρόσωπα των νεαρών καθώς και τις πινακίδες των οχημάτων, αλλά και αλλοιώνοντας τις φωνές, ωστόσο οι αρχές, τα έχουν στην κατοχή τους “καθαρά”.

 

patrisnews

Πύργος: Συνεχίζεται το θρίλερ της εξαφάνισης – Ντοκουμέντα από τα μαρτύρια στον Θύμιο

Πάτρα: Λήξη συναγερμού για τη νεαρή που απειλούσε να πέσει από ταράτσα – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Του επιτέθηκαν με μαχαίρι, ρόπαλο και μπετόβεργα – Τι συνέβη στο σοβαρό επεισόδιο στην οδό Σωσιπάτρου

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Απόκοσμες εικόνες στην παραλιακή του Ρίου – Η θάλασσα “μπήκε” στα σπίτια – Πλημμύρα στην Πλαζ ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θλίψη για την απώλεια της εκπαιδευτικού Ειρήνης Καραβίτη

Πάτρα: 50χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του – Βρέθηκε νεκρός με τραύμα από μαχαίρι

Πάτρα: Άγιο είχαν οι νεαροί που τούμπαρε το ΙΧ τους τα ξημερώματα στην Ακτή Δυμαίων -ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ένας στη φυλακή, τρεις ελεύθεροι με όρους για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα Μπασιλάρη

Πάτρα: Παραδόθηκε 5ος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό  του 30χρονου στο “Αβαντάζ”