Αχαΐα: Ναρκωτικά και κλοπές στο αστυνομικό δελτίο της ημέρας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ


Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του  Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη, χθες το πρωί, σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα που εργαζόταν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 76 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, τα οποία κατείχε προς πώληση.

Σύλληψη ημεδαπού για ρευματοκλοπή

Συνελήφθη, χθες το πρωί, σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας ημεδαπός άνδρας,  διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην οικία του, από αρμόδιο συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ, διαπιστώθηκε ότι τη ρευματοδοτούσε παράνομα.

Σύλληψη ημεδαπής για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, που της διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή της και κατασχέθηκε, κάνναβη, συνολικού βάρους (4) γραμμαρίων.

Σύλληψη τριών αλλοδαπών για απόπειρα κλοπής

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών και του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, τρεις αλλοδαποί άνδρες,  για απόπειρα κλοπής.

Ειδικότερα, οι δυο από τους συλληφθέντες  αποπειράθηκαν με διαρρηκτικά εργαλεία να διαρρήξουν  διαμέρισμα δυο γυναικών, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσουν την πράξη τους, καθώς έγιναν αντιληπτοί από τις παθούσες και συνελήφθησαν άμεσα από αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή.

Επισημαίνεται ότι ο τρίτος συλληφθείς ανέμενε τους δυο συνεργούς του σε όχημα, προκειμένου να τραπούν σε φυγή μετά την τέλεση της κλοπής.

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, δυο ημεδαπές γυναίκες, διότι εισήλθαν σε κατάστημα και αφαίρεσαν προϊόντα  συνολικής αξίας περίπου (70) ευρώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ