Πάτρα: Επίσκεψη Ανδρέα Κατσανιώτη στο Νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας"

Σε ανακοίνωσή της η Διοίκηση του Γ.Ν. Πατρών αναφέρει:

Χθες, Παρασκευή 13-05-2022, στο Γ. Ν. Πατρών «Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ» πραγματοποίησε επίσκεψη ο Υφυπουργός Εξωτερικών – αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό και βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατσανιώτης Ανδρέας.

Αφού ενημερώθηκε από την Διοίκηση για όλα τα θέματα που απασχόλησαν το Νοσοκομείο την περίοδο της πανδημίας, περιηγήθηκε στον χώρο του ΤΕΠ όπου συνομίλησε με τον Δ/ντη Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Χονδρομάρα Αθανάσιο, την Δ/ντρια-Επιστημονικά Υπεύθυνη του ΤΕΠ κ. Σταυροθανασοπούλου Αγλαΐα, τον Δ/ντη ΕΣΥ Χειρουργικής (ΜΕΘ) – Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου/Εκπρόσωπο των ιατρών κ. Δραγώτη Κωνσταντίνο, τον κ. Γραμματίκα Γεώργιο, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς επίσης και με άλλα διοικητικά, ιατρικά και νοσηλευτικά  στελέχη του Νοσοκομείου.

Ακολούθησε ενημέρωση για έργα και προμήθειες εξοπλισμού που ολοκληρώθηκαν ή βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως η κατασκευή Στεγάστρου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, η Ενεργειακή Αναβάθμιση του κτιρίου «Γ. Γεννηματάς», η προμήθεια αξονικού και μαγνητικού τομογράφου, αναισθησιολογικών μηχανημάτων, κλινών ΜΕΘ, αναπνευστήρων, C-arm, ακτινολογικών μηχανημάτων κ.α.

Στη συνέχεια ο Υφυπουργός επισκέφτηκε τους χώρους όπου στεγάζεται το Φαρμακείο, συνομίλησε με εργαζόμενους και διαπίστωσε δια ζώσης το ιδιαιτέρως σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο και την επιτακτική ανάγκη επίλυσής του.

Τέλος, ο Υφυπουργός επισκέφθηκε το κτίριο της Σχολής το οποίο και έχει πληγεί από σεισμό και ενημερώθηκε για τις δυνατότητες εκμετάλλευσης του.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη του Ανδρέα Κατσανιώτη: