4χρονη κατάπιε απορρυπαντικό πλυντηρίου – Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

14/05/2022 | 11:35

Ένα κορίτσι μόλις τεσσάρων ετών ξέφυγε της προσοχής των γονιών του και κατάπιε ποσότητα απορρυπαντικού για το πλυντήριο.

Αναστάτωση επικράτησε στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου όταν έφτασε μικρό παιδί με δηλητηρίαση από απορρυπαντικό πλυντηρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν αργά το βράδυ της Παρασκευής όταν ένα κορίτσι μόλις τεσσάρων ετών ξέφυγε της προσοχής των γονιών του και κατάπιε ποσότητα απορρυπαντικού για το πλυντήριο.

Ευτυχώς οι γονείς κατάλαβαν αμέσως το συμβάν και έτρεξαν το 4χρονο κορίτσι στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.

Εκεί, αφού εξετάστηκε και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, οι γιατροί έκριναν ως επείγουσα τη διακομιδή της συνοδεία γιατρού στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Πάτρα: Έριξε αυγά σε Αστυνομικό Τμήμα και περιπολικό – Συνελήφθη επί τόπου

Πάτρα: «Δούλευε για ένα μεροκάματο και τον φάγανε» – Συγκλονίζει η σύζυγος του 30χρονου που πέθανε μετά από άγριο ξυλοδαρμό

Αχαΐα: Ταμπουρώθηκε στο σπίτι του με όπλο – Επιχείρηση της Αστυνομίας – ΝΕΟΤΕΡΑ

Ανδραβίδα: Δεν άντεξε την απώλεια του γιου του – Τραγικό τέλος για 50χρονο ανήμερα την Πρωτοχρονιά