Θέατρο Act: Αριστοφάνish από τη θεατρική ομάδα Bad Eggs - ΦΩΤΟ

 

Η Θεατρική ομάδα Bad Eggs δουλεύοντας για έκτο χρόνο πάνω στο θέατρο της επινόησης και στο σωματικό θέατρο (Devised / Physical theater), παρουσιάζει στο θέατρο Act την παράσταση Αριστοφάν ish.

Πρόκειται για μια διασκευή τριών έργων του Αριστοφάνη (Βάτραχοι, Όρνιθες, Λυσιστράτη) στην οποία οι συμμετέχοντες έχουν δημιουργήσει τους ρόλους τους βασισμένοι σε διάφορες τεχνικές θεάτρου όπου διδάσκονται και εξερευνούν όλα αυτά τα χρόνια. Στανισλάφσκι, Λεκοκ, Λάμπαν, Μάισνερ, Βαιόλα Σπόλιν κ.α. Σκοπός της ομάδας είναι η εξερεύνηση και εφαρμογή διάφορων τεχνικών και ειδών θεάτρου και η παρουσίασή τους.  

Προηγούμενες δουλειές της είναι οι παραστάσεις Κλουβίοι, Κούκλες και A Tale of a Bloody Guitar.

Σκηνοθεσία - Διασκευή : Ιωάννης Αναστασόπουλος

Παίζουν : Τάνια Κοκκινογένη, Τριαντάφυλλος Κωνσταντινάκος, Χρήστος Βασιλόπουλος, Δημήτρης Ροντογιάννης, Κωνσταντίνα Καραγιάννη, Μυρτώ Σταματοπούλου, Αντριάννα Τζαβάρα, Δήμητρα Νόικου, Γιάννης Πανουτσόπουλος, Θεόφιλος Μαγδαλινός, Έλενα Μαλλούδη, Ανδρέας Τσιρώνης, Γιώργος Σκόνδρας, Μαρία Κουρούσια και Αμαλία Ζαμπέτα.

Ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθεια την Κων/να Καραγιάννη στη κατασκευή των μασκών, την Κατερίνα Τασσύ στην κίνηση, τους Γιάννη Δούκα και Έφη Τσουραπούλη για τα ακροβατικά και τους Βαγγέλη Μουρελάτο, Ρέα Καραδέδου Ισούα και Κερασία Τριανταφύλλου για την αγάπη και την στήριξή τους...

 ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ: 

Ώρα Έναρξης : 21:15

Γενική Είσοδος: 8 ευρώ
στο θέατρο act (σκάλες Γεροκωστοπούλου 65, Πάτρα)
 

Πληροφορίες-κρατήσεις: 2610272037 και 6936122263

Διαβάστε επίσης