Φρεντ Γουάρντ: Πέθανε σε ηλικία 79 ετών ο γνωστός ηθοποιός

13/05/2022 | 22:47

Έφυγε από τη ζωή ο βετεράνος ηθοποιός, Φρεντ Γουάρντ, σε ηλικία 79 ετών, αφήνοντας πίσω του σημαντική παρακαταθήκη με τις εμφανίσεις του από ταινίες των δεκαετιών του ’70 και ’80 μέχρι σήμερα και βυθίζοντας σε θλίψη τον παγκόσμιο κινηματογράφο.

Ο ηθοποιός Φρεντ Γουάρντ, έγινε ευρύτερα γνωστός από τους ρόλους του στις ταινίες «The Right Stuff», «Tremors» και «Short Cuts», αφού είχε κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην τηλεταινία του Ρομπέρτο ​​Ροσελίνι, το 1974 για τον Ντεκάρτ.

Η καριέρα του διήρκεσε μέχρι το 2018 και έμεινε περισσότερο γνωστός ως «ληστής τραπεζών», λόγω του ρόλου του δραπέτη, Τζον Άγκλιν, ο οποίος έμελλε να είναι καθοριστικός για την καριέρα του. 

 

 

Γεννήθηκε στο Σαν Ντιέγκο και αρχικά έγινε μέλος της πολεμικής αεροπορίας, όμως η υποκριτική τον κέρδισε και τελικά έκανε καριέρα στον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Άλλοι ρόλοι που τον έκαναν γνωστό ήταν αυτός στο «Southern Comfort» ως δολοφόνος δεκανέας Ρις, ως κτηνίατρος του Βιετνάμ στο «Uncommon Valor» και στο «The Right Stuff» ως ελαττωματικός αστροναύτης Γκας Γκρίσομ.

 

 

Στην ανακοίνωσή του, ο εκπρόσωπος του ηθοποιού δεν ανέφερε τις συνθήκες ή τα αίτια του θανάτου του αλλά αρκέστηκε να πει μόνο, ότι επιθυμία του Γουάρντ, ήταν να πραγματοποιηθούν δωρεές στο Κέντρο Χρόνιας Τραυματικής Εγκεφαλοπάθειας του Πανεπιστημίου της Βοστώνης.

πηγή

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Πάτρα: Έριξε αυγά σε Αστυνομικό Τμήμα και περιπολικό – Συνελήφθη επί τόπου

Πάτρα: Επτά οι δράστες της φονικής επίθεσης στο “Αβαντάζ”

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”