Γιώργος Μαργαρίτης: Το πάθος με τον τζόγο και η εξάρτησή του από το αλκοόλ

 

Ο Γιώργος Μαργαρίτης ήταν ο καλεσμένος το βράδυ της Πέμπτης στον Νίκο Χατζηνικολάου και στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω». Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε πως ήταν εθισμένος στον τζόγο και αυτός ήταν και ο λόγος που άργησε να κάνει τον πρώτο του δίσκο ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην εξάρτησή του από το αλκοόλ.

«Άργησα να κάνω τον πρώτο δίσκο γιατί είχα ένα πάθος, τον τζόγο με ταξίδευε και με έκανε ότι ήθελε ο τζόγος. Εκεί που λέγαμε θα δέσουμε, ξεδέναμε και τελειώναμε» είπε ο Γιώργος Μαργαρίτης και συνέχισε εξηγώντας πως κατάφερε να ξεφύγει από αυτό του το πάθος.

«Έχω πει πολλές φορές για το πάθος που είχα με τον τζόγο. Με ταξίδευε και με έκανε ότι ήθελε. Έπαιξε ο Τάκης Ζούκας ένα ρόλο για να ξεκόψω. Μέσω του αδερφού του δώσαμε ραντεβού με τον Τάκη, το οποίο έγινε μετά από τέσσερα χρόνια. Η αιτία ήταν ο τζόγος πάλι. Δεν ήμουν συνεπής στα ραντεβού. Πολλές φορές μου έλεγαν πάμε να γνωρίσουμε τον τάδε κι έλεγα θα έρθει η ώρα» είπε ο Γιώργος Μαργαρίτης.

«Είχα κρυψώνες για χρήματα κι ήταν στην αρχή της Βουλιαγμένης κι η άλλη εκεί όπου ήταν το περιστατικό με τον Παναγούλη. Είδα το περιστατικό επειδή πήγαινα να πάρω χρήματα για τον τζόγο» συμπλήρωσε ο Γιώργος Μαργαρίτης.

Για  την εξάρτησή του από το αλκοόλ οΓιώργος Μαργαρίτης είπε:  «Είναι ανάλογα τους οργανισμούς. Εμείς είχαμε μόνο το χασίς και το ποτό. Είναι να μην το βάλεις στο στόμα το χασίς. Εγώ το έβαλα πολύ μικρός. Δεν είχα θέμα και το έκοψα. Αλλά τσιγάρο έκανα 40 χρόνια. Το ποτό κράτησε 40 χρόνια. Δεν μου άρεσε η φωνή μου. Όλα αυτά τα ποτά άρχισαν να ξεραίνουν τον λαιμό μου και τα τύμπανά μου δεν άκουγαν καλά. Και το έκοψα. Δεν χρειάζεται το ποτό».

https://www.govastileto.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ