Premier League: Σαλάχ και Ντε Μπρόινε υποψήφιοι για το βραβείο του «παίκτη της σεζόν»

13/05/2022 | 19:56

 

 

Ο επιθετικός της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ και ο ηγέτης της Μάντσεστερ Σίτι, Κέβιν Ντε Μπρόινε, συμπεριλήφθηκαν σήμερα μεταξύ των οκτώ υποψηφίων για το βραβείο του «παίκτη της σεζόν» στην Premier League.

Ο Σαλάχ είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 22 γκολ, ενώ έχει και 13 ασίστ, και ο Ντε Μπρόινε είναι τέταρτος στον πίνακα των σκόρερ με 15 γκολ και επτά ασίστ.

Τόσο ο Σαλάχ όσο και ο Ντε Μπρόινε έχουν κερδίσει το βραβείο στο παρελθόν, τις σεζόν 2017-18 και 2019-20 αντίστοιχα.

Οι άλλοι υποψήφιοι είναι οι: Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ (Λίβερπουλ), τον Ζοάο Κανσέλο (Σίτι), Τζάροντ Μπόουεν (Γουέστ Χαμ), Μπουκάγιο Σάκα (Άρσεναλ), τον Σον Χέουνγκ-Μιν (Τότεναμ) και Τζέιμς Γουάρντ-Προουζ (Σαουθάμπτον).

Ο αμυντικός της Σίτι Ρούμπεν Ντίας κέρδισε το βραβείο την περασμένη σεζόν.

https://www.zougla.gr/

Πάτρα: Η καλοκαιρινή συνάντηση της “Φλόγας”

«Εγώ, Καπετάνιος» στη Δημοτική Πλαζ

Πάτρα: Έκκληση για αίμα από έναν συνάνθρωπό μας που έχει ανάγκη

Απανθρακώθηκε νεαρός σε σοκαριστική μετωπική σύγκρουση οχημάτων στο Αγρίνιο (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Monokini: Το πιο αποκαλυπτικό ολόσωμο του φετινού καλοκαιριού

Σαρωτικοί έλεγχοι της ΑΑΔΕ για εικονικά τιμολόγια: Πρόστιμα 138 εκατ. ευρώ – Η παραβατικότητα ανά κλάδο

Ένας στους τρεις ανθρώπους στη Γάζα περνά μέρες χωρίς να φάει

Τουρκία: Συνελήφθησαν άλλοι τρεις δήμαρχοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης