Μάνος Δασκαλάκης: Απαντητικό εξώδικο στέλνει στη Ρούλα Πισπιρίγκου – Όσα αναφέρει

Ο 30χρονος πατέρας των τριών παιδιών θα απαντήσει και στους τρεις άξονες που είχε θέσει στο εξώδικό της η 33χρονη κατηγορούμενη.

Οριστική είναι η ρήξη στο ζεύγος Μάνο Δασκαλάκη και Ρούλα Πισπιρίγκου, με τον 30χρονο να απαντά με εξώδικο στην 33χρονη κατηγορούμενη.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός στο Live News, το απαντητικό εξώδικο του Μάνου Δασκαλάκη στη Ρούλα Πισπιρίγκου θα της κοινοποιηθεί τη Δευτέρα.

Ο 30χρονος πατέρας των τριών παιδιών θα απαντήσει και στους 3 άξονες που είχε θέσει στο εξώδικό της η 33χρονη κατηγορούμενη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Δασκαλάκης δεν επιθυμεί τίποτα από την κοινή οικοσκευή παρά μόνο έναν φάκελο με σημαντικά έγγραφα, ενώ σε ό,τι αφορά το κινητό που βρίσκεται στην κατοχή του, δηλώνει πως είναι πράγματι δώρο της 33χρονης, με τον λογαριασμό της συσκευής να βρίσκεται στο όνομά της.

Ο ίδιος ξεκαθαρίζει πως θα προχωρήσει σε διακοπή και θα συνεχίσει να πληρώνει τις δόσεις μόνος του.

Αναφορικά με τα μνήματα των τριών παιδιών, ο 30χρονος απαντά πως δεν υπήρχε λόγο επισήμανσης περί αυτών στο εξώδικο καθώς έχει διευθετήσει κάθε οικονομικό ζήτημα σχετικά με αυτά.

πηγή

ΣΟΚ: 21χρονος κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Θρήνος στην Εγλυκάδα Πατρών

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του “γάτου” Νίκου Παπαδημητρόπουλου

Πάτρα: Πέθανε ο δολοφόνος της Κωνσταντίνας Κουλούρη και της Ρεγγίνας Παπανδρέου

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον περιφερειακό σύμβουλο Άρη Τηλιγάδη, που “έφυγε” μετά από μάχη με ασθένεια

Πάτρα: Βρέθηκε νεκρός έξω από το σπίτι του – Τι “βλέπει” η ΕΛ.ΑΣ

“Bγήκαν” μαχαίρια έξω από νυχτερινό κέντρο – Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο κέντρο της Πάτρας

Πάτρα: “Φως” στα αίτια θανάτου του 21χρονου στην Εγλυκάδα, που κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Σήμερα η νεκροψία

Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην Πάτρα