Μαζαράκης – Μπάκος το δίδυμο της νέας Διοίκησης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

 

Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, το Υπουργείο Υγείας έχει κλειδώσει τη νέα Διοίκηση του Παναπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Tempo24.News, το δίδυμο της Διοίκησης θα αποτελείται από τον καρδιολόγο Ανδρέα Μαζαράκη και τον  μέχρι σήμερα Αναπλ. Διοικητή του ΠΓΝΠ Δημήτριο Μπάκο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό ποιος από τους δύο θα αναλάβει τη θέση του Διοικητή και ποιος καθήκοντα αναπληρωτή διοικητή.

 

 

 

 

 

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Επτά οι δράστες της φονικής επίθεσης στο “Αβαντάζ”