Θρήνος στην Αχαΐα: Πέθανε η 19χρονη Ιωάννα Κωστοπούλου-Είχε τραυματιστεί σε τροχαίο όπου σκοτώθηκε και ο πατέρας της-Έφυγε από τη ζωή και ο παππούς της

Το αγροτικό που οδηγούσε ο 51χρονος και εκινείτο στο ρεύμα προς Τρίπολη, στο 18οχλμ της «111», εξετράπη της πορείας του

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή η 19χρονη Ιωάννα Κωστοπούλου παρά τη μάχη που έδωσαν από τις 3 Μαΐου οι γιατροί του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας όπου νοσηλευόταν. Πέθανε σήμερα το πρωί λίγες ημέτρες μετά τον 50χρονο πατέρα της Βασίλη, θύματα και οι δύο τροχαίου δυστυχήματος που έγινε στην 111 στο ύψος των Κυδωνιών, όταν το όχημα που οδηγούσε ο πατέρας της για άγνωστους λόγους εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε.

Το οικογενειακό δράμα δεν έχει τελειωμό, αφού όπως πληροφορείται το tempo24.news χθες έφυγε από τη ζωή και σήμερα κηδεύεται και ο παππούς της 19χρονης Κωνσταντίνος Κωστόπουλος. Ένα ολόκληρο χωριό το Κάλφα Ερυμάνθου θρηνεί για τις απώλειες της οικογένειας και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει οτι μία οικογένεια ξεκληρίστηκε με αυτό τον τρόπο στην άσφαλτο.

Το αγροτικό που οδηγούσε ο 51χρονος και εκινείτο στο ρεύμα προς Τρίπολη, στο 18οχλμ της «111», κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του, ανετράπη και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες. Από τη σφοδρότητα της πρόσκρουσης οι επιβαίνοντες εκσφενδονίστηκαν από το όχημα και κατέληξαν στο οδόστρωμα. Το νήμα της ζωής για τον Βασίλη Κωστόπουλο, πατέρα πέντε παιδιών, κόπηκε επί τόπου. 

 

 

Διαβάστε επίσης