"Ωρα Πατρών": "Χορτάριασε" το μνημείο του Ν. Τεμπονέρα


Την ακόλουθη επιστολή και φωτογραφικό υλικό, απέστειλε η παράταξη ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ και ο επικεφαλής της Γιώργος Ρώρος στον Δήμο Πατρέων (Αντιδήμαρχο κ. Αναστασίου και κ. Πετρόπουλο, κ. Ασπράγκαθο) σχετικά με την ανάγκη κοπής χόρτων σε σχολικές εγκαταστάσεις, προβλήματα ηλεκτροφωτισμού και γεμάτων κάδων ανακύκλωσης. 
 

Το τελευταίο διάστημα η παράταξή μας Ώρα Πατρών γίνεται αποδέκτης πολλαπλών μηνυμάτων διαμαρτυρίας από όλη την πόλη σχετικά με την κοπή χόρτων αλλά και την πλημμελή καθαριότητα σε πολλά σχολικά συγκροτήματα.

Με διαμαρτυρίες κατοίκων και γονέων από το 36ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών (πλησίον εργατικών κατοικιών)  τα χόρτα πλέον τού μέτρου γύρω από το προαύλιο του σχολείου, ελλιπής φωτισμός καθότι πολλές από τις λάμπες δεν λειτουργούν, ενώ οι  κάδοι ανακύκλωσης είναι μόνιμα γεμάτοι.

Αντίστοιχα στο χώρο το 10ου Γενικού Λυκείου στην πλευρά προς την Ακτή Δυμαίων τα χόρτα έχουν αρκετά μεγάλο ύψος, ενώ ακόμα και επί της οδού Παπαναστασίου στο 12ο Γυμνάσιο τα χόρτα στο πεζοδρόμιο δυσχεραίνουν τη κίνηση των μαθητών επί του πεζοδρομίου, ενώ ακόμα και το Μνημείο Τεμπονέρα στο σχολικό συγκρότημα βρίσκεται σε αντίστοιχη κατάσταση. 
 

Παρακαλούμε όπως άμεσα προχωρήσετε στην κοπή των χόρτων, την αποκατάσταση του φωτισμού και καθαριότητα…

Διαβάστε επίσης