Εκδήλωση: «Η ψυχοσωματική αντίδραση του ανθρώπινου οργανισμού στις απότομες εναλλαγές συνθηκών διαβίωσης»

Από την Περιφέρεια και τον πολιτιστικό Σύλλογο Τ.Κ. Ακταίου

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τοπικής Κοινότητας Ακταίου Δήμου Πατρέων, στα πλαίσια της ενημέρωσης για την καθημερινότητα που βιώνουμε, διοργανώνει το Σάββατο 14 Μάϊου 2022 και ώρα 18:00, ενημερωτική  ημερίδα με θέμα:«Η ψυχοσωματική αντίδραση του ανθρώπινου οργανισμού στις απότομες εναλλαγές συνθηκών διαβίωσης». Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο Αγνάντεμα (Παραλία Ακταίου Πατρών).

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση για την αντιμετώπιση των καταστάσεων που βιώνουμε στο παγκόσμιο γίγνεσθαι, οι επιδράσεις αυτών στην ψυχή και στο σώμα των ανθρώπων και η εν γένει αντίδραση του ανθρώπινου οργανισμού.

Στην εκδήλωση χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος και η πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ακταίου,Μαρία Τσαφά- Ντόβα. Στη συνέχεια θα εκκινήσουν ομιλίες διακεκριμένοι ιατροί και συγκεκριμένα, η Καθηγήτρια Παιδιατρικής και Νεογνολογίας Πανεπιστημίου Πατρών, Πρόεδρος Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατρικής, Αναστασία Βαρβαρίγου, η Παθολόγος - Λοιμωξιολόγος, Επίκουρη Καθηγήτρια παθολογίας Πανεπιστημίου Πατρών, Καρολίνα Ακινόσογλου και ο Ψυχολόγος - Κοινωνικός Σύμβουλος, Υποψήφιος Διδάκτωρ Ιατρικής Πανεπιστημίου Πατρών, Εμμανουήλ Σουρής.

Η  εκδήλωση θα είναι ανοιχτή για όλους.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Τοπικής Κοινότητας Ακταίου, Μαρία Τσαφά-Ντόβα στο τηλέφωνο 6937637970.

Με το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσει δείπνο.

 

Διαβάστε επίσης