Τα καλύτερα beauty tips που μάθαμε από τη Zendaya

Η διάσημη ηθοποιός και τραγουδίστρια μας έχει δώσει κάποια πολύ σημαντικά και ιδιαίτερα tips ομορφιάς, τα οποία και συγκεντρώσαμε για να τα δοκιμάσουμε.

Πρόκειται για την τάση που θέλει να φωτίζουμε το πρόσωπό μας με φρεσκάδα κι όχι με έντονες γραμμές και σκιάσεις, σαν να έχουμε πιει 8 ποτήρια νερό -το οποίο φυσικά και δεν πρέπει να αμελείτε. Η Zendaya κάνει το δικό της non-touring, ακόμη και στα πιο σημαντικά κόκκινα χαλιά κι αντί να βάζει σκούρα σκιά κάτω από τα ζυγωματικά της κάνοντας έντονο contouring, προτιμά την τάση του “no make-up, make-up” αναμεμειγμένη με strobing, δηλαδή την τεχνική του να φωτίζουμε ορισμένα σημεία του προσώπου μας, για να του χαρίσουμε ένα φωτεινό και υγιές look.

Όλοι έχουμε περάσει ώρες παρακολουθώντας beauty content και tutorials στο youtube για να περάσει η ώρα. Τώρα ήρθε η στιγμή να αξιοποιήσουμε ό,τι μάθαμε. Η ίδια η Zendaya αναφέρει ότι πολλές φορές το μακιγιάζ που της έκαναν ήταν κακό. Έχοντας παρακολουθήσει πολύ youtube και η ίδια σε μικρότερη ηλικία, έμαθε να βάφεται μόνη της, ενώ συστήνει να βρείτε υλικό από influencers που έχουν το ίδιο δέρμα και απόχρωση με εσάς, για να βοηθηθείτε στο foundation που θα χρησιμοποιήσετε, τις σκιές που θα ταιριάξετε μαζί κ.ο.κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ