ΑΕΚ: Φεύγει από την Αθήνα με… γεμάτο μπλοκάκι ο Αλμέιδα

 

Ο Ματίας Αλμέιδα κράτησε τις απαραίτητες σημειώσεις και αναχωρεί από την Αθήνα για να επιστρέψει λίγο πριν απότην έναρξη της προετοιμασίας.

Όπως και στην Τούμπα, έτσι και στο ΟΑΚΑ, ο Ματίας Αλμέιδα έδωσε το «παρών» στα μπουθ του γηπέδου και παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση της ΑΕΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό για την 7η αγωνιστική της Super League.

Ο Αργεντινός τεχνικός μαζί με τους συνεργάτες βρέθηκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο για το μεγάλο παιχνίδι με τους «πράσινους» και κράτησαν τις απαραίτητες σημειώσεις, έχοντας έτσι διαμορφώσει μια καλή εικόνα. Ο Αλμέιδα θα αναχωρήσει από την Αθήνα έτσι ώστε να μαζέψει τα πράγματά του και να κάνει διακοπές για λίγες εβδομάδες, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα είναι σε επικοινωνία με τους «κιτρινόμαυρους», καθώς θα συνεχίσει να παρακολουθεί τα παιχνίδια της ομάδας εξ αποστάσεως.

Ο Αργεντινός θα επιστρέψει στην Αθήνα λίγο πριν ξεκινήσει η προετοιμασία, η οποία θα καθοριστεί από το αν η ΑΕΚ θα καταφέρει τελικά να εξασφαλίσει τη συμμετοχή στο Europa Conference League ή όχι.

Αφού επιστρέψει στη χώρα μας, ο Αλμέιδα θα παρουσιαστεί και επίσημα από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης