«Την στραγγάλισε γιατί θεωρεί ότι του ανήκει» – Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος της 43χρονης φαρμακοποιού

 

 

Οργή έχει προκαλέσει η νέα γυναικοκτονία στην Καβάλα. Όλα δείχνουν ότι η 43χρονη φαρμακοποιός και μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, είχε ζητήσει από τον συζυγοκτόνο να χωρίσουν.

Μάλιστα, αυτό επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος της. «Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Αΐντα, ο σύζυγος της, εκτέλεσε το προμελετημένο απάνθρωπο εγκληματικό του σχέδιο. Την στραγγάλισε με τα ίδια του τα χέρια. Γιατί θεωρούσε και θεωρεί ότι η Αΐντα του ανήκει» λέει ο γνωστός ποινικολόγος Μανώλης Βονικάκης.

Στη συνέχεια προσθέτει, σε δηλώσεις του στο newsit.gr, «Η ζήλια λειτούργησε ως υφέρπων σκώληξ όστις διαβιβρώσκει τη συνείδηση ενός ασυνείδητου βίαιου και μοχθηρού ανθρώπου. Η ζήλεια, όμως, δεν είναι σε ένα αδίστακτο άνθρωπο τίποτε άλλο, παρά το όχημα για να εκδηλωθεί το βασικό στοιχείο ταυτότητας τους, είναι η αφορμή και όχι η αιτία για την εξωτερίκευση της βαναυσότητας. Η βία στοιχείο ταυτότητας του. Το αποδεικνύουν τα πρότερα έργα και οι ημέρες του».

«Ζητούσε διαζύγιο»

«Η Αΐντα ήθελε να χωρίσουν, ζητούσε διαζύγιο. Ήταν κτητικός, βίαιος, ζηλόφθων και αυτό που διέπραξε το είχε προσχεδιάσει. Είχε ειλημμένη απόφαση, υπάρχουν πληροφορίες που λένε πως σε κάποιους ανθρώπους είχε δηλώσει ότι σκόπευε να διαπράξει αυτό το έγκλημα.

Ο δράστης, μάλιστα είχε επιδείξει βίαιη συμπεριφορά και στο παρελθόν και μία από τις προηγούμενες σχέσεις του είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα ώστε να μην την πλησιάζει. Έχουμε συλλέξει υλικό, όλα σύντομα θα δοθούν στα χέρια του Ανακριτή την κατάλληλη δικονομικά ενδεδειγμένη χρονική στιγμή», τονίζει ο δικηγόρος.

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης