Πυροβολισμοί στο κέντρο της Πάτρας - Οι κάμερες θα "μιλήσουν" για το αιματηρό επεισόδιο σε καφετέρια με έναν τραυματία

 

Αίθουσα σύνταξης tempo24

Μέχρι αργά τη νύχτα συνεχίζονταν εντατικές έρευνες των διωκτικών αρχών, προκειμένου να διαπιστώσουν τα αίτια των πυροβολισμών σε καφετέρια , στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου, στην Πάτρα, που προκάλεσαν αναστάτωση στο κέντρο της πόλης χθες το βράδυ. Ενώ κλιμάκιο της σήμανσης βρέθηκε από την πρώτη ώρα στον χώρο που είχε αποκλειστεί και συνέλλεξε στοιχεία χρήσιμα για τη διαλεύκανση της υπόθεσης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 Οι αστυνομικοί της ασφάλειας έχουν πάρει υλικό από τις κάμερες ασφαλείας , όπου έχει καταγραφεί το αιματηρό περιστικό , στο εσωτερικό της καφετέριας, το οποίο και αναμένεται να αναλυθεί από το εργαστήρια της ΕΛΑΣ.

Ολα τα ενδεχόμενα για το τι συνέβη στο πατάρι του καταστήματος ερευνόνται, με πιθανό σενάριο αυτό του ατυχήματος, με κάποιον από την παρέα του θύματος που περιεργαζόταν όπλο, το οποίο εκπυρσοκρότησε. Αυτό θα επιβεβαιωθεί ή όχι εύκολα από το οπτικό υλικό των καμερών του καταστήματος κάτι που θα γίνει γνωστό σήμερα.

Ωστόσο, εξακολουθεί να αναζητούνται το άτομο που είχε το όπλο, καθώς και εκείνοι που μετέφεραν τον τραυματισμένο άνδρα στο Πανεπιστημιακό Νοαοκομείο και τον άφησαν στην είσοδο των επειγόντων περιστατικών.

Πάντως οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο τραυματίας εχει διαφύγει τον κίνδυνο. Ομως στο Νοσοκομείο παρέμειναν όλη τη νύχτα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, για παν ενδεχόμενο.

Πάτρα: Πυροβολισμοί σε κεντρικό καφέ της Πάτρας - Το χρονικό του αιματηρού επεισοδίου (ΦΩΤΟ)

Πάτρα - Πυροβολισμοί στην Αγίου Νικολάου: Ποιο είναι το θύμα της επίθεσης

Διαβάστε επίσης