To Europe Direct της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας μετέχει στην εκδήλωση «Ξάδερφος Skywalker»

 

To Europe Direct της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας συμμετέχει στην εκδήλωση «Ξάδερφος Skywalker» που θα γίνει το Σάββατο 7 Μαΐου στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, Αγίου Ανδρέα 47 & Κολοκοτρώνη 3, στην Πάτρα, όπου πραγματοποιείτai ταυτόχρονα στις 13 πρωτεύουσες των Περιφερειών της χώρας μας το #JobDay Αφετηρία στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας  του Skywalker.gr. 

Σκοπός της πρωτοβουλίας  είναι η στήριξη ανθρώπων της τοπικής κοινωνίας στην αναζήτηση εργασίας.

H δράση #JobDay Αφετηρία απευθύνεται στο κοινό που αναζητά εργασία και θέλει να εκπαιδευτεί στο πώς να συντάξει ένα βιογραφικό σημείωμα, πώς να παρουσιάζεται σε μια συνέντευξη, ποιες τεχνικές αναζήτησης εργασίας να χρησιμοποιεί, ποια είναι τα περιβάλλοντα και οι διαδικασίες δικτύωσης στην τοπική κοινωνία.

To Europe Direct υποστηρίζει τη δράση, συμμετέχοντας με τους εκπροσώπους  του σε μια προσπάθεια να ενημερώσει για τις ευκαιρίες κινητικότητας στο πλαίσιο αναζήτησης πρακτικής άσκησης, αναζήτησης ευκαιριών εργασίας, τις δράσεις εθελοντισμού για τη νεολαία εντός της Ε. Ένωσης καθώς και για τις υπηρεσίες που παρέχει ο φορέας από  10:00-12:00. 

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες του #JobDay Αφετηρία, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα:

Να συμμετάσχουν στις παράλληλες δράσεις με θεματικές ενότητες: Βιογραφικό, Συνέντευξη,  Στόχευση Αναζήτησης Εργασίας 

Να παρακολουθήσουν τα workshops με τίτλους: «Βιογραφικό, συνέντευξη και η μεταξύ τους σύνδεση για την επιτυχία» και «Φυσικά κοινωνικά δίκτυα αναζήτησης εργασίας»

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να  στείλουν e-mail: [email protected] για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή.

Για συμμετοχή:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSepAhgv2dSVRbhUH5RC9KA14JEXfB-N...

Διαβάστε επίσης