Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το "Έθιμο της Παναγίτσας" στο Σούλι ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με μεγάλη επιτυχία οργανώθηκε την Κυριακή του Θωμά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σουλίου Πατρών το Έθιμο της Παναγίτσας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον οικισμό "Παναγία" του Σουλίου και στην πρόσκληση του Συλλόγου ανταποκρίθηκαν βουλευτές, αυτοδιοικητικοί και εκατοντάδες πολίτες.Πρόκειται για ένα όμορφο αντάμωμα χωριανών και φίλων όπως έκαναν οι Σουλιώτες σε κάθε εκδήλωση χαράς φέρνοντας μαζί τους το "Ζαερέ" που συνοδευόταν με το παιχνίδι, τα πειράγματα το τραγούδι και το χορό.

Ο Σύλλογος Σουλίου και ο πρόεδρος του Κώστας Χαρμαντάς απευθύνουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υπεύθυνο του χορευτικού του τμήματος Ιωάννη Καραγιάννη στη δασκάλα χορού και μέλος του Δ.Σ. Ολυμπία Λαζανά και στον Αρτέμη Καραγιάννη δάσκαλο χορού στα παιδιά του Χορευτικού του Τμήματος.

Ευχαριστεί επίσης τον πρόεδρο τοπικής κοινότητας Γεώργιο Σπυρόπουλο  και φυσικά "τους συγχωριανους μου και φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους Και δεν μπορώ να μην αναφέρω τους αρκετούς εθελοντές μας για την ανεκτίμητη βοήθεια τους" τονίζει ο κ. Χαρμαντάς.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι βουλευτές Άγγελος Τσιγκρής, Ιάσονας Φωτήλας, Χριστίνα Αλεξοπούλου και Νίκος Καραθανασόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Παν. Παπαδόπουλος η Έφη Γιαννιά κ.α. 

Το ΔΣ και ο πολιτιστικος σύλλογος Σουλίου ευχαριστεί όλους όσους με την παρουσία τους και την βοήθεια τους συνέβαλαν στην μεγάλη επιτυχία τις εκδήλωσης.