Πλήγματα σε 17 ουκρανικές εγκαταστάσεις, ανακοίνωσε η Ρωσία

30/04/2022 | 23:21

Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν ότι έπληξαν σήμερα 17 ουκρανικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις με πυραύλους υψηλής ακρίβειας και ότι κατέστρεψαν ένα διοικητήριο και μια αποθήκη που χρησιμοποιείτο για την αποθήκευση ρουκετών και πυροβολικού.

Σε διαδικτυακή ανάρτηση, το υπουργείο Άμυνας ανέφερε επίσης ότι στα αεροπορικά πλήγματα κατά τη διάρκεια της ημέρας σκοτώθηκαν περισσότεροι από 200 Ουκρανοί στρατιώτες και καταστράφηκαν 23 τεθωρακισμένα οχήματα.

Στην ανάρτηση δεν έγινε καμία αναφορά σε επίθεση στο αεροδρόμιο της Οδησσού, για την οποία ο τοπικός κυβερνήτης είπε ότι πραγματοποιήθηκε με ρωσικό πύραυλο, θέτοντας τον διάδρομο προσγείωσης – απογείωσης εκτός λειτουργίας.

 

ΑΜΠΕ

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο