Κατερίνα Καινούργιου: Έξω φρενών με τον δικηγόρο της σπιτονοικοκυράς από την Πάτρα για τον "κάποιον κύριο Κουτσούλο"

«Λυπάμαι, γεια σας»

Ο δικηγόρος της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, κ. Ανδρέας Θεοδωρόπουλος εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου προκειμένου να κάνει κάποιες αποκαλύψεις για την υπόθεση.

Ωστόσο, από την πρώτη κιόλας τοποθέτηση, ο κ. Θεοδωρόπουλος έριξε τα βέλη του στον Πέτρο Κουσουλό, αποκαλώντας τον μάλιστα με λάθος επώνυμο υποστηρίζοντας ότι κάνει το “γραφείο τύπου” του Μάνου Δασκαλάκη.

«Έχω καταθέσει σε κάποιον κύριο Κουτσούλο, δεν ξέρω πώς λέγεται και δε με ενδιαφέρει, του έχω  καταθέσει εξώδικο που το έστειλα χθες μέσω του οποίου του απαγορεύει να μιλάει για τους συγγενείς της κυρίας Κούτρα. Θα πρέπει να παίρνει ίσες αποστάσεις και να περιοριστεί στα δημοσιογραφικά του καθήκοντα. Ασκεί ρόλο εκπροσώπου τύπου του κυρίου Δασκαλάκη.  Διάβασε από το κινητό του τηλέφωνο ότι του έγραψε ο κύριος Δασκαλάκης. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που καταγγέλλω» είπε ο κ. Θεοδωρόπουλος στη Super Κατερίνα.

«Ο Πέτρος Κουσουλός αρχικά είναι ένας εξαιρετικός δημοσιογράφος και εξαιρετικό παιδί. Στο θέμα της Πάτρας έχει βγάλει απίστευτες αποκαλύψεις και τα έχει χειριστεί όλα με απίστευτο σεβασμό» απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου θέλοντας να υπερασπιστεί τον δημοσιογράφο.

«Έχει στείλει μήνυμα στο κινητό μου τηλέφωνο και λέει ότι την επόμενη φορά δε θα είναι τρυφερός. Αν είναι δυνατόν, δημοσιογράφος να στέλνει στο τηλέφωνο δικηγόρου τέτοιο μήνυμα» είπε με τη σειρά του ο δικηγόρος της σπιτονοικοκυράς κάνοντας την Κατερίνα Καινούργιου να ξεσπάσει λέγοντας:

«Ο Πέτρος Κουσουλός, δεν έχει βγει να μεταφέρει την ιδιωτική σας συζήτηση και δε θα το έκανε ποτέ. Μπορεί να είχε τους λόγους του να σας στείλει το μήνυμα».

Τότε, ο κ. Θεοδωρόπουλος αποκάλεσε πάλι με λάθος επώνυμο τον Πέτρο Κουσουλό κάνοντας την παρουσιάστρια έξω φρενών,

«Λέγεται Πέτρος Κουσουλός. Βγήκατε στην εκπομπή να κατηγορήσετε τον Πέτρο Κουσουλό; Δεν το δέχομαι, δεν το δέχομαι γιατί είναι και ένας εξαιρετικός συνάδελφος. Ή θα μιλήσετε για την υπόθεση ή θα το κλείσουμε… Εσείς βγήκατε να μιλήσετε για τον Πέτρο Κουσουλό. Είναι όλο λάθος, γεια σας. Κύριε Θεοδωρόπουλε λυπάμαι, βγήκατε να μας πείτε για μια προσωπική διένεξη με τον Πέτρο Κουσουλό. Και τον λέτε επίτηδες με λάθος όνομα για να τον μειώσετε. Μιλάτε γι’ αυτόν και προσπαθείτε να τον μειώσετε» ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Δε θα με σταματήσει κανένας κύριος Κούτσουλος στο να μην κάνω αποκαλύψεις» είπε σε εξίσου έντονο ύφος ο δικηγόρος της σπιτονοικοκυράς με την Κατερίνα Καινούργιου φανερά εκνευρισμένη να δίνει τέλος στην επικοινωνία τους λέγοντας.

«Άντε πάλι… Όχι. Θέλω να τον κλείσουμε. Επειδή σέβομαι τον Πέτρο και προσωπικά…. Γεια σας!».

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης