Πάτρα – Ώρες αγωνίας: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον άνδρα που πιθανόν “βούτηξε” από τη Γέφυρα – Πώς έγιναν όλα (ΝΕΟΤΕΡΑ)

Αίθουσα Σύνταξης tempo24.news

ΝΕΟΤΕΡΑ:

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται από το Λιμενικό Σώμα οι έρευνες για τον εντοπισμό του άνδρα που στάθμευσε το όχημά του στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου και στη συνέχεια φέρεται να έπεσε στη θάλασσα.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 14.30 το μεσημέρι, στο ρεύμα προς Αντίρριο.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του tempo24.news, ο άνδρας έγινε αρχικά αντιληπτός από το περιπολικό της Γέφυρας, το οποίο τον προσέγγισε από το αντίθετο ρεύμα (προς Ρίο) και του ζήτησε να απομακρυνθεί άμεσα από το σημείο, καθώς κινδύνευε η ασφάλειά του.

Οι ίδιες πληροφορίες του tempo24.news αναφέρουν ότι ενώ αρχικά ο άγνωστος άνδρας έδειξε να υπακούει στην εντολή των υπευθύνων, μόλις το αυτοκίνητο της Γέφυρας απομακρύνθηκε, εκείνος παρέμεινε στο σημείο.

Στα λίγα λεπτά που έκανε το όχημα της Γέφυρας να φτάσει στο Ρίο και να κάνει αναστροφή για να τον προσεγγίσει ξανά, αυτή τη φορά πλησιάζοντάς τον, ο άνδρας ήταν εξαφανισμένος, με τις υποψίες όλων να στρέφονται στο ενδεχόμενο να έκανε “βουτιά θανάτου” στη θάλασσα.

ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:

Aυτοκίνητο που βρέθηκε σταθμευμένο στο κατάστρωμα της Γέφυρας Ρίου Αντιρρίου προκάλεσε συναγερμό στις Αρχές.

Όπως πληροφορείται το tempo24.news είναι ήδη σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό του οδηγού γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό του οδηγού του για τον οποίο υπάρχουν φόβοι ότι έπεσε από τη Γέφυρα.

Η εγκατάλειψη του οχήματος έγινε περίπου και μάλιστα είναι ήδη σε εξέλιξη στη θαλάσσια περιοχή έρευνες του Λιμενικού.

Πληροφορίες του tempo24.news αναφέρουν πως σύμφωνα με τις ενδείξεις των θερμικών καμερών, ο οδηγός είναι πολύ πιθανό να έχει πέσει στη θάλασσα. Ωστόσο οι έρευνες συνεχίζονται.

Βραδιά από την ΚΟΙΝΟ_ΤΟΠΙΑ

Εθελοντικές αιμοδοσίες το Σαββατοκύριακο σε Αλεποχώρι και Φλόκα Αχαΐας

Κινητά, social και βιντεοπαιχνίδια: Η συμπεριφορά των παιδιών το… κλειδί

Γιατί να προτιμήσετε τη χοιρινή μπριζόλα στο τηγάνι;

Η Κάιλι Τζένερ κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Τιμοτέ Σαλαμέ

Τα επικίνδυνα λάθη που κάνουμε το καλοκαίρι όσοι έχουμε σκύλο

Η Ιερά Μητρόπολη Πατρών παρούσα στη Ναυτική Εβδομάδα

Δεν πέρασε η πρόταση μομφής στη Βουλγαρία – Επιβίωσε η κυβέρνηση Ζελιάσκοφ