Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Μου είχε έρθει λίγο απότομα όλο αυτό, δεν μου είχε ξανασυμβεί

24/04/2022 | 15:10

 

Στην πολυσυζητημένη σχέση με τον Γιάννη Πάριο αναφέρθηκε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε στο περιοδικό Gala και τη Μαριλού Πανταζή η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου όπου και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη σχέση που είχε κάποτε με τον Γιάννη Πάριο.

«Σιγά, εδώ ο κόσμος καίγεται, με εμένα θα ασχοληθούν; Το θεωρώ πολύ ναρκισσιστικό να σκέφτεσαι ότι η δική σου ζωή απασχολεί τόσο τον κόσμο. Εντάξει, τον έχει απασχολήσει τόσο όσο, γιατί κάποτε είχα σχέση με έναν πολύ γνωστό καλλιτέχνη (Γιάννης Πάριος).

Μου είχε έρθει λίγο απότομα όλο αυτό γιατί δεν μου είχε ξανασυμβεί. Δεν πιστεύω πάντως ότι η δημοσιότητα μπορεί να κάνει κακό σε μια σχέση.

Οι δύο άνθρωποι κάνουν κακό σε μια σχέση. Αν έχει γερές βάσεις, κανένας εξωγενής παράγοντας δεν μπορεί να την επηρεάσει», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Όσο για το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου απαντά: «Ο τρίτος γάμος τώρα είναι κάτι που δεν το αποκλείω, αλλά δεν με αφορά κιόλας. Δεν καίγομαι να φορέσω νυφικό για τρίτη φορά.

Αν προκύψει, καλώς. Αν δεν προκύψει, και πάλι καλώς.

Αυτό που με αφορά σε αυτή τη φάση της ζωής μου είναι η συντροφικότητα. Είμαι με έναν άνθρωπο σε μια εξαιρετική σχέση και θέλω να πιστεύω ότι θα ωριμάσουμε μαζί, δεν μου αρέσει η λέξη “μεγαλώσουμε”».

https://www.newsit.gr/

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ