Κορονοϊός – Ιταλία: 127 νεκροί και 27.214 νέα κρούσματα

19/04/2022 | 22:35

Η Ιταλία ανακοίνωσε σήμερα 27.214 νέα κρούσματα κορονοϊού, έναντι 18.380 χθες Δευτέρα, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας της χώρας.

Παράλληλα το τελευταίο 24ωρο στην Ιταλία, 127 ασθενείς έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας επιπλοκών της Covid-19.

Από την έναρξη της πανδημίας, η Ιταλία αριθμεί 161.893 θανάτους. Πρόκειται για τον δεύτερο χειρότερο απολογισμό στην Ευρώπη μετά τη Βρετανία και τον όγδοο χειρότερο σε όλον τον κόσμο. Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 ανέρχονται συνολικά σε περίπου 15,8 εκατομμύρια από τον Φεβρουάριο του 2020.

Σε απλές νοσοκομειακές κλίνες βρίσκονται σήμερα 10.214 ασθενείς με Covid-19 (274 περισσότεροι από χθες Δευτέρα). 38 ασθενείς εισήχθησαν σε μονάδες εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ), ένας λιγότερος σε σύγκριση με το προηγούμενο 24ωρο. Συνολικά 422 φορείς του ιού νοσηλεύονται σε ΜΕΘ αυτήν τη στιγμή.

Το τελευταίο 24ωρο διενεργήθηκαν 174.098 τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Ιταλίας.

Vegan λαζάνια
12/10/2025 | 22:26

Φωτιά σε αυτοκίνητο έξω από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου

Πάτρα: Τροχαίο με δίκυκλο – Εκτινάχθηκε γυναίκα οδηγός (ΦΩΤΟ)

Αναβλήθηκε η εκταφή του γιου του Πάνου Ρούτσι

Πάτρα: Νεαρός καταπλακώθηκε στο πόδι από αυτοκίνητο – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Το πρώτο δικαστήριο για τα δύο παιδιά που “χάθηκαν” στην Αρέθα – Σοκ στη αίθουσα από την προβολή του βίντεο του τροχαίου

Απίστευτο περιστατικό στην Πάτρα: Γονείς εγκατέλειψαν τον ανήλικο γιο τους με αυτισμό σε κέντρο φροντίδας – Αναζητούνται από την Αστυνομία

Πυροβόλησαν μηχάνημα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας – Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Πάτρα: Συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ μπήκε σε αυλή σπιτιού και έκοψε φοίνικα γιατί εμπόδιζε καλώδια! ΦΩΤΟ