Τάκης Παπαδόπουλος: «Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών διακρίνεται εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων»

Εκδήλωση βράβευσης

Τους αθλητές που διακρίθηκαν σε αγώνες κατά την τελευταία διετία βράβευσε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών σε εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε  στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, στη διάρκεια της οποίας έγινε ανασκόπηση και παρουσίαση των δράσεων του συλλόγου.

Παρούσα στην εκδήλωση ήταν η Ολυμπιονίκης, Σοφία Παπαδοπούλου, Γενική Γραμματέας, στην Επιτροπή ΑμεΑ της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας σε δυο επιτροπές για την ανάπτυξη των περιφερειακών αγώνων και τα πρωταθλήματα νέων με διάφορες εκπαιδευτικές δράσεις. 

Την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας εκπροσώπησαν στην εκδήλωση ο Αντιπεριφερειάρχης Συντονισμού, Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Τάκης Παπαδόπουλος και ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος.

20220415_istioploikos-_ekdilosi_4_0.jpg

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Παπαδόπουλος επεσήμανε: «Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας βρίσκεται πάντα δίπλα στα σωματεία της περιοχής μας. Ιδιαίτερα όταν αυτά διακρίνονται και εκτός των αγωνιστικών χώρων, με κοινωνικές δράσεις και με προγράμματα που στοχεύουν σε συνανθρώπους μας που χρειάζονται την μέριμνα όλων μας. Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών πρόσφατα ξεκίνησε το ταξίδι της εκμάθησης της Ιστιοπλοΐας στα άτομα με ειδικές ανάγκες, με εφόδια το χαμόγελο των αθλητών ΑμεΑ, την τεχνογνωσία των ανθρώπων του Ομίλου, την υποστήριξη του χορηγού του Ομίλου και με την καθοριστική συμπαράσταση του Δωρητή, του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), με τη δωρεά του οποίου υλοποιείται το Πρόγραμμα Ανάπτυξης Ιστιοπλοΐας ΑμεΑ σε όλη την Ελλάδα. Και για το λόγο αυτό αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στην Διοίκηση του συλλόγου, όσο και τους προπονητές και τους αθλητές του.»

 

Διαβάστε επίσης