Ηλιάδης-Καρβέλης για το θάνατο της Τζωρτζίνας: "Κάναμε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό" - "Δεν είχε ενημερωθεί μόνο το Χαμόγελο του Παιδιού" - ΒΙΝΤΕΟ

Συνάντηση στην 6η ΥΠΕ

Συνάντηση για την υπόθεση του θανάτου της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη, είχαν νωρίτερα ο υπεύθυνος της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου Ανδρέας Ηλιάδης και ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης.

 

Ο  Ανδρέας Ηλιάδης ενημέρωσε τον Γιάννη Καρβέλη για τα όσα κατέθεσε στην ανακρίτρια, ενώ και οι δύο δήλωσαν πως βρίσκονται στη διάθεση των αρμόδιων αρχών.

 

"Ολοι οι γιατροί μας έκαναν το καλύτερο και σε κάθε περίπτωση πράξαμε τα δέοντα. Καλύπτουμε πλήρως το υγειονομικό μας προσωπικό", επεσήμανε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ.

 

 

"Οσα είδα τα κατέθεσα στην ανακρίτρια κι αν χρειστεί θα καταθέσω ξανά"  δήλωσε με τη σειρά του ο Ανδρέας Ηλιάδης, αναφορικά με τη νοσηλεία της 9χρονης Τζωρτζίνας στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών.

 Οταν ρωτήθηκε αν ενημέρωσε τους συναδέλφους του στο "Αγλαϊα Κυριακού", ότι κάτι περίεργο συμβαίνει με τη μητέρα της Τζωρτζίνας, Ρούλας Πισπιρίγκου, εμμέσως απάντησε: "Επραξα τα δέοντα", ενώ πρόσθεσε πως δεν ενημερώθηκε μόνο το Χαμόγελο του Παιδιού.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ