Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ»: Το 2ο βραβείο σε μαθητή του Μουσικού Σχολείου Πατρών

Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Αχαΐας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας με ιδιαίτερη χαρά εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στον Νικόλαο Γκίνη, μαθητή της Γ’ Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Πατρών, ο οποίος διακρίθηκε (2ο Βραβείο) στην 39η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ», που πραγματοποιήθηκε στις 26/2/2022.

 

“Οι επιτυχόντες σ’ αυτή την Μαθηματική Ολυμπιάδα έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν στον Προκριματικό Διαγωνισμό, το Σάββατο 16/4/2022, προκειμένου να σχηματιστούν οι Ομάδες που θα συμμετέχουν στις Βαλκανικές Μαθηματικές Ολυμπιάδες καθώς και στην Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα. Ευχόμαστε από καρδιάς στον Νικόλαο να έχει υγεία, πρόοδο και πάντα επιτυχίες στην ζωή του”, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

 

 

Πάτρα: Θλίψη για την απώλεια του Σάκη Παναγιωτόπουλου

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Πάτρα: Πανικός από φωτιά τα ξημερώματα ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Αχαΐα: Θλίψη για τον αιφνίδιo θάνατο της συνταξιούχου φαρμακοποιού Μάρθας Ξηρομάμου (ΦΩΤΟ)

Σεισμική δόνηση αισθητή στην Πάτρα

Πάτρα: Προφυλακίστηκε η Ειρήνη Μουρτζούκου – Απολογήθηκε με υπόμνημα (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα δικαστήρια της Πάτρας για την απολογία της η Ειρήνη Μουρτζούκου – Οργή και αποδοκιμασίες από το πλήθος (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Βελτιωμένη η εικόνα της φωτιάς στις Νεραντζιές Αιγιάλειας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)