Δύο ακόμα αλλοδαποί συνελήφθησαν στο λιμάνι της Πάτρας

Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών, ηλικίας 28 και 32 ετών, προέβησαν χθες το μεσημέρι, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πάτρας στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πάτρας.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος:

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι ο 32χρονος αλλοδαπός κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο, μη έχοντας κανένα άλλο νόμιμο έγγραφο που να επιτρέπει την νόμιμη παραμονή του σε χώρο SCHENGEN.

Ο ανωτέρω είχε σκοπό να εξέλθει παράνομα από την χώρα με την συνέργεια της 28χρονης, η οποία τον συνόδευε και επρόκειτο να ταξιδέψει μαζί του με το εν λόγω πλοίο.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

 

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτή είναι η 45χρονη που έχασε την ζωή της στο τροχαίο στην Οβρυά

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Το Πατρινό Καρναβάλι 2026 πέρασε στην ιστορία – Φαντασμαγορική η Τελετή Λήξης, ραντεβού το 2027! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό 44χρονου που αγνοείται στις εκβολές του ποταμού Γλαύκου – Είχε πάει για ψάρεμα (ΦΩΤΟ)

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο η εκπαιδευτικός Καίτη Μαυράκη, σύζυγος του πνευμονολόγου Γιάννη Λύχρου

Πατρινό Καρναβάλι 2026 – Νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση: Ένα ατέλειωτο πεδίο χαράς, εξωστρέφειας και γιορτής! ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ