Πάτρα: Ένταση στην 6η ΥΠΕ-Υγειονομικοί και εκπρόσωποι του ΕΚΠ συνεπλάκησαν με φύλακες του κτιρίου-Επενέβη η Αστυνομία ΦΩΤΟ

Ένταση προκλήθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στην είσοδο των γραφείων της 6ης ΥΠΕ στη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας του Εργατικού Κέντρου της Πάτρας και Υγειονομικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news οι συγκεντρωμένοι θέλησαν να συναντηθούν με τους υποδιοιηκητές της 6ης ΥΠΕ (δεδομένου πως ο Διοιηκτής Γιάννης Καρβέλης απουσίαζε σε περιοδεία).

Οι εκπρόσωποι των εργαζόμενων ζήτησαν οι υποδιοικητές να κατέβουν στο πεζοδρόμιο αλλά αυτό δεν έγινε δεκτό.

Ζητήθηκε από την πλευρά της Διοίκησης να υπάρξει συνάντηση οκτώ ατόμων οι οποίοι θα ανέβαιναν στον τρίτο όροφο του κτιρίου. Μόλις άνοιξαν οι πόρτες, εισήλθαν σχεδόν όλα τα άτομα στον κτίριο, υπήρξε αντίδραση από τους δύο φύλακες, ακολούθησε συμπλοκή και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την παρέμβαση αστυνομικών οι οποίοι μεσολάβησαν για να λήξει το επεισόδιο.

Στη συνέχεια και για να ηρεμήσουν τα πνεύματα οι δύο υποδιοικητές Παναγιώτης Μάλλιος και Γιάννης Νικόπουλος κατέβηκαν στο ισόγειο και όπως φαλίνεται στη φωτογραφία του tempo24. news συνομίλησαν με τους συγκεντρωμένους