Πάτρα: Ομιλία και περιοδεία του τ. υπουργού Ανδρέα Ξανθού

 

Σε πολιτική εκδήλωση με θέμα την "Υγειονομική Κρίση – Αποδιοργάνωση του ΕΣΥ – Οι δημόσιες υπηρεσίες Υγείας στη μετα – COVID εποχή" μίλησε χθες το απόγευμα, στην αίθουσα ΤΕΕ/ ΤΔΕ στην Πάτρα, ο πρώην υπουργός Ανδρέας Ξανθός, Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο πλαίσιο των εξωστρεφών δράσεων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αχαΐας στην πορεία προς το 3ο Συνέδριο του κόμματος ο Ξανθός περιοδεύει σήμερα και την Τρίτη στην Αχαΐα. Στο πλαίσιο της περιοδείας του, σήμερα Δευτέρα, επισκέφθηκε τα Κέντρα Υγείας Αιγίου και Ακρατάς,  το Γενικό Νοσοκομείο Ανατολικής Αχαΐας στην Νοσηλευτική Μονάδα Αιγίου και Καραμανδάνειο – Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών. 

Σήμερα Τρίτη ο Ανδρέας Ξανθός, θα επισκεφθεί στις 9 το πρωί το Γενικό Νοσοκομείο Πατρών “Άγιος Ανδρέας”, στις 11πμ θα μεταβεί στη ΤΟΜΥ Παραλίας και μια ώρα αργότερα θα επισκεφθεί το Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο.

Στη διάρκεια της διήμερης επίσκεψης του ο Ανδρέας Ξανθός θα συναντηθεί με σωματεία εργαζομένων και φορείς της περιοχής.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ