Μπερλουσκόνι: Ο «συμβολικός γάμος» με την κατά 53 χρόνια νεότερή του Μάρτα

21/03/2022 | 08:54

 

 

Γαμπρός ντύθηκε για τρίτη φορά ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος έκανε έναν «συμβολικό γάμο» με την κατά 53 χρόνια νεότερη σύντροφό του, Μάρτα Φασίνα, στην πολυτελή βίλα του στο Μιλάνο.

Ητελετή ήταν σε κλειστό κύκλο με 60 καλεσμένους. Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι επέλεξε ένα μπλε κοστούμι για την περίσταση, ενώ η Μάρτα ένα νυφικό Γάλλου σχεδιαστή.

Η τελετή έμοιαζε πολύ με γάμο, ωστόσο, το ζευγάρι δεν παντρεύτηκε επίσημα λόγω μιας διαμάχης κληρονομιάς μεταξύ των οικογενειών.

Τα πέντε ενήλικα παιδιά του Μπερλουσκόνι πιστεύεται ότι ήταν εξοργισμένα με την πρόθεση του πατέρα τους να παντρευτεί την Μάρτα, καθώς αυτό θα της έδινε αξίωση για την περιουσία της 85χρονης άνω των 5 δισεκατομμυρίων λιρών.

Σε πλάνα που μεταδόθηκαν, ο Μπερλουσκόνι δείχνει να απολαμβάνει τις στιγμές στο πλάι της 32χρονης αγαπημένης του, Μάρτα, που είναι βουλευτής στο κόμμα του Forza Italia.

https://www.real.gr/

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ