Ελένη Μενεγάκη: “Δεν είναι ότι συζητάς για τον θάνατο εύκολα…”

 

 

Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη ήταν την Δευτέρα η Κατερίνα Λέχου. Καθώς συζητούσαν, παρουσιάστρια και ηθοποιός αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων και στον θάνατο.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε στον “αέρα” της “Ελένης” ότι το κομμάτι θάνατος δεν της είχε περάσει ποτέ από το μυαλό, μέχρι πρόσφατα. “Τα τελευταία 2-3 χρόνια που αρχίζουν και φεύγουν από τον περίγυρό μας διαφορετικών ηλικιών άνθρωποι, είναι η πρώτη φορά που αρχίζω και το συνειδητοποιώ. Έχει να κάνει και με την ηλικία βέβαια. Αρχίζεις και συνειδητοποιείς ότι πραγματικά σε αυτόν τον κόσμο και να θέλουμε δε μπορούμε να κάτσουμε για πάντα. Ο καθένας μας έχει τον χρόνο του, τη διαδρομή του, και κάποια στιγμή που θα φύγει. Δεν είναι ότι συζητάς για τον θάνατο εύκολα”.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Λέχου πρόσθεσε με την σειρά της: «Δεν συζητάς εύκολα για τον θάνατο, δεν μπορείς όμως και να το απεμπολήσεις τελείως, σαν να μην υπάρχει. Αυτό θα κάνει πιο ωραία τη ζωή σου. Αν ξέρεις ότι κατά μέσο όρο έχω 80 έτη να ζήσω, σκέφτεσαι πώς μπορείς να κάνεις αυτά τα 80 χρόνια σημαντικά».

«Και αν όμως ούτως ή άλλως αύριο περάσω τον δρόμο και με πατήσει ένα αμάξι, αν το ξέρω από σήμερα, με βοηθάει κάπου; Που;», αναρωτήθηκε η Ελένη Μενεγάκη.

«Θα είναι σημαντική η κάθε σου στιγμή πριν φύγεις. Την κάνει σημαντική και όμορφη τη ζωή η γνώση του θανάτου», υπογράμμισε η ηθοποιός.

«Έλα όμως που δεν μου ακούγεται καλά στο αυτί», σημείωσε η Ελένη Μενεγάκη.

https://www.enikos.gr/

Διαβάστε επίσης