Euroferry Olympia: Δεν έχει τέλος το θρίλερ του "πύρινου τάφου" στο γκαράζ του πλοίου - Τέσσερις σοροί δεν έχουν ακόμη αναγνωριστεί

 

Δεν έχει τέλος το θρίλερ του "πύρινου τάφου" στο γκαράζ του πλοίου Euroferry Olympia, με τις σορούς των οδηγών φορτηγών που ακόμη δεν έχουν αναγνωριστεί. 

Πρόκειται για τέσσερις σορούς οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες, δεν μπορούν ακόμη να αναγνωριστούν, ενώ αναμένονται τις επόμενες ημέρες τα αποτελέσματα από τα τεστ dna. 

Ο πόνος των συγγενικών τους προσώπων είναι αβάσταχτος καθώς έχουν περάσει τόσες μέρες αγωνίας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από νομικούς κύκλους, στην περίπτωση των μη αναγνωρισμένων ακόμη σωρών, αυτό που προκύπτει δεν είναι μόνο το πολύ σοβαρό κοινωνικό ζήτημα και η βαριά σκιά πένθους στις οικογένειες των θυμάτων. Αλλά και το ζήτημα της αποζημίωσης των οικογενειών των θυμάτων που ακόμη δεν έχουν αναγνωριστεί. Εν αναμονή των αποτελεσμάτων από τα τεστ dna βρίσκονται οι οικογένειες, ωστόσο ο πόνος δεν μπορεί να μετριαστεί. 

Να υπενθυμίσουμε ότι το το γκαράζ του Euroferry Olympia, τα ξημερώματα της Παρασκευής στις 18/2 τυλίχθηκε στις φλόγες ανοιχτά της Κέρκυρας.

Από τις 23 Φεβρουαρίου έως σήμερα, το πλοίο βρίσκεται αγκυροβολημένο στο λιμάνι του Πλατυγιαλίου στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας όπου και ρυμουλκήθηκε για τη διάνοιξη του καταπέλτη και την απομάκρυνση των φορτηγών προκειμένου οι άνδρες τις πυροσβεστικής να μπορέσουν να συνεχίσουν την επιχείρηση έρευνας και διάσωσης για τον εντοπισμό των αγνοουμένων.

Διαβάστε επίσης

ΣΟΚ: Δείτε τί απέμεινε από τα καμμένα φορτηγά στην πύρινη "κόλαση" του Euroferry Olympia - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ