Η ΔΕΕΠ Αχαΐας ευχαριστεί τις γυναίκες - "Είστε η φωνή της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα"

Για την πρωτοφανή συμμετοχή στην εκδήλωση για την Γυναίκα

Σε ανακοίνωση της  ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας, αναφέρονται τα εξής:

Την ικανοποίησή της για την πρωτοφανή συμμετοχή των γυναικών της Πάτρας στην χθεσινή μεγάλη πολιτική εκδήλωση όπου τιμήθηκε η Ημέρα της Γυναίκας εξέφρασαν η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας και το Τμήμα Γυναικών Πάτρας της Νέας Δημοκρατίας. 

Χίλιες διακόσιες και πλέον γυναίκες κατέκλυσαν τους χώρους του ξενοδοχείου «ASTIR» σε μια εντυπωσιακή και ανεπανάληπτη σε όγκο και παλμό συγκέντρωση όπου μίλησε η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων  κα Νίκη Κεραμέως στέλνοντας παράλληλα μήνυμα σε όλους ότι η δυναμική επανεκκίνηση της Οργάνωσης στην Αχαΐα διαρκώς θα αποκτά ποιοτικά χαρακτηριστικά και θα πολλαπλασιάζονται με τις εξειδικευμένες παρεμβάσεις και δράσεις τα νέα στελέχη , τα μέλη και οι εθελοντές.

img_3655.jpg

Η χθεσινή εκδήλωση έστειλε και το μήνυμα της Γυναίκας , Συζύγου , Μάνας και Κόρης εργαζόμενης και άνεργης που σηκώνει το βάρος του πολλαπλού της ρόλου και δίνει αγώνα για την Κοινωνία της πραγματικής ισότητας και του σεβασμού των ανθρωπίνων αξιών. Παράλληλα η εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στην Ημέρα της Γυναίκας αποτυπώθηκε και στην γυναίκα της Ουκρανίας. Εκείνης που έμεινε στην Πατρίδα της για να την υπερασπιστεί από την Ρωσική Εισβολή αλλά και για εκατοντάδες άλλες γυναίκες που μαζί με τα παιδιά τους πήραν τον δρόμο της Προσφυγιάς. Η συμπαράταξη με τις γυναίκες της Ουκρανίας συνοδεύεται από τον αγώνα μας για να βρει η γυναίκα παντού στον κόσμο τον ρόλο που της αξίζει.

img_3648.jpg

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Αντώνης Κουνάβης σε δηλώσεις του υπογράμμισε : «Συνεχίζουμε δυναμικά. Κανείς και καμιά δεν περισσεύει στις μάχες που δίνουμε. Η Οργάνωση εξειδικεύει πλέον τις δράσεις της και ξετυλίγει καθημερινά τις νέες παρεμβάσεις της στην Κοινωνία. Σφίγγουμε το χέρι στις εκατοντάδες γυναίκες μέλη και φίλες της Παράταξης που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και με τη δυναμική τους παρουσία απέδειξαν ότι η προσπάθεια που ξεκινήσαμε όλοι μαζί πριν τέσσερις μήνες διαρκώς θα αποκτά και νέα δυναμική. Είστε όλες σας η φωνή της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα. Σχεδιάζουμε μαζί σας και νέες δράσεις. Πάμε μπροστά. Μαζί με εσάς ώστε όλοι να γνωρίζουν την αλήθεια για το μεταρρυθμιστικό έργο της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Για να μην επιτρέψουμε ξανά να γυρίσει η χώρα μας στα στάσιμα και επικίνδυνα νερά του χθες. Η Αχαΐα αλλάζει. Βαδίζει μπροστά. Κοιτάει ψηλά».   

 

Διαβάστε επίσης