Πάτρα – Ώρες αγωνίας: Αγοράκι έπεσε από το μπαλκόνι – Νοσηλεύεται διασωληνωμένο με βαριά τραύματα

Συναγερμός σήμανε στο ΕΚΑΒ και στην αστυνομία για πτώση ανήλικού από μπαλκόνι στην οδό Ροδιάς στην περιοχή της Κρήνης. 

Το παιδί, ηλικίας 6 ετών, έχει μεταφερθεί στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών και είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Το παιδί αντιμετωπίζει βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, κατά τη διακομιδή του δεν είχε τις αισθήσεις του.

Οι γιατροί στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων προχώρησαν άμεσα στη διασωλήνωσή του και στη συνέχεια ζήτησαν τη διακομιδή του στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Η μεταφορά του παιδιού έγινε με κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ.

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή ατόμων στη Σωσιπάτρου – Τραυματισμοί και ισχυρή αστυνομική παρουσία

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Σκηνές… Φαρ Ουέστ: Ασύλληπτο επεισόδιο με βαριοπούλες – Παππούς και εγγονός μεταφέρθηκαν με βαριά τραύματα σε ΠΓΝΠ και Καραμανδάνειο (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Πλημμυρισμένοι δρόμοι, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι (ΦΩΤΟ)

Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος σήκωσε και τούμπαρε 2 αυτοκίνητα – Ζημιές και σε αγροτικές εγκαταστάσεις (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Του επιτέθηκαν με μαχαίρι, ρόπαλο και μπετόβεργα – Τι συνέβη στο σοβαρό επεισόδιο στην οδό Σωσιπάτρου

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Απόκοσμες εικόνες στην παραλιακή του Ρίου – Η θάλασσα “μπήκε” στα σπίτια – Πλημμύρα στην Πλαζ ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θλίψη για την απώλεια της εκπαιδευτικού Ειρήνης Καραβίτη