Απαγωγή Κυπαρίσση: Στον εισαγγελέα οι τρεις συλληφθέντες

 

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων μεταφέρθηκαν λίγο μετά τις 10 το πρωί της Κυριακής οι τρεις συλληφθέντες για την απαγωγή του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση.

Οι τρεις συλληφθέντες (δύο άνδρες και μια γυναίκα) θα βρεθούν ενώπιον του εισαγγελέα, θα δώσουν εξηγήσεις για την πράξη τους και θα τους απαγγελθούν κατηγορίες. 

Πρόκειται σύμφωνα με πληροφορίες για ένα ζευγάρι και έναν ακόμα άντρα. Οι δύο άνδρες που έχουν συλληφθεί φαίνεται πως είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην απαγωγή του επιχειρηματία. Μάλιστα και οι δύο τους είναι σεσημασμένοι για ληστείες.

Στην απαγωγή φέρεται να συμμετείχαν πέντε με έξι άτομα, ενώ στα σπίτια των τριών συλληφθέντων βρέθηκε ένα μεγάλο μέρος από τα λύτρα που είχαν πάρει. 

Οι διαπραγματεύσεις με τους απαγωγείς για τα λύτρα βρίσκονταν σε εξέλιξη από την πρώτη στιγμή. Αρχικά ζητούσαν 2.000.000 ευρώ και από τα τέλη Ιανουαρίου επειδή η οικογένεια αδυνατούσε να συγκεντρώσει το ποσό, έπεσαν στο 1.500.000.

Αργότερα στα μέσα Φεβρουαρίου, κατέβηκαν στο 1.000.000 ευρώ και τελικά η συμφωνία όπως λένε τόσο η μητέρα όσο και ο πατέρας του επιχειρηματία έκλεισε πριν από λίγες μέρες, για ένα ποσό κοντά στα 800.000 ευρώ. Το πρωί της Παρασκευής οι απαγωγείς τον άφησαν ελεύθερο.

https://www.newsit.gr/

Διαβάστε επίσης