Εγκλημα στην Ανδραβίδα: Στα ίχνη του δράστη που ξεκλήρισε μια οικογένεια – Το προφίλ του βασικού υπόπτου

 

Πολύ κοντά στον εντοπισμό του δράστη του τετραπλού φονικού στην Ανδραβίδα, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, φαίνεται πως βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές.

Ο άνδρας, 60 ετών, τον οποίον αναζητούν οι αρχές φέρεται να είναι ο βασικός ύποπτος για τη διάπραξη του στυγερού εγκλήματος με θύματα δυο μικρά αγοράκια ηλικίας ενός και δύο ετών και των γονιών τους, Aρμάντο και Μαρία Κλότσι.

Πρόκειται για γείτονα της οικογένειας. Ένας άνθρωπος «σκληρός» και «ιδιόρρυθμος», όπως τον χαρακτηρίζουν κάτοικοι της περιοχής, οι οποίου κάνουν λόγο για έναν άνδρα ο οποίος προκαλούσε συχνά προβλήματα και επιδείκνυε πολλές φορές ακραίες συμπεριφορές.

Εγκλημα στην Ανδραβίδα: Στα ίχνη του δράστη που ξεκλήρισε μια οικογένεια - Το προφίλ του βασικού υπόπτου

Τον τελευταίο καιρό, σύμφωνα με μαρτυρίες, είχε συχνά καβγάδες με το άτυχο ζευγάρι, λόγω κάποιων οικονομικών συνδιαλλαγών που είχαν, στις οποίες φαίνεται πως ο Αρμάντο και η Μαρία Κλότσι δεν κατάφερναν να είναι συνεπείς.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Patrisnews, μετά από έρευνα στο σπίτι του υπόπτου, εντοπίστηκαν όπλα, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της βαλλιστικής διερεύνησης, καθώς να θυμίσουμε πως στον τόπο του εγκλήματος είχε βρεθεί ένας κάλυκας.

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Μεγάλη φωτιά σε γνωστή επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση “ντελιβεράδων” – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Πάτρα: 23χρονος διέφυγε από την Ψυχιατρική του Ρίου και ταμπουρώθηκε σε μπαλκόνι – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση (ΦΩΤΟ)

“Βόμβα” Σπύρου Μαρτίκα για τον επιχειρηματία και τη σπείρα με τις απάτες που δρούσε και στην Πάτρα: «Έφαγε 250 χιλιάρικα από τον Παντελίδη το βράδυ που σκοτώθηκε»

Σιωπηρή διαμαρτυρία και πορεία για τον 17χρονο Μάριο που βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου

Δυτ. Ελλάδα: Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο – Ο αδερφός του είχε «φύγει» με παρόμοιο τρόπο