Πάτρα: Ο νεαρός ..τα ήπιε και ανέβηκε σε περιπολικό να χορέψει!

 

Ο νεαρός …τα είχε πιεί και είπε να το ρίξει στον χορό. Μόνο που για πίστα, προκειμένου να επιδείξει τις χορευτικές του ικανότητες, χρησιμοποίησε ένα περιπολικό!

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου, όταν παρέα νεαρών που ενωρίτερα διασκέδαζαν σε μπαρ της περιοχής, όταν βρέθηκαν κοντά στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, στην οδό Ερμού, εντόπισαν το περιπολικό σταθμευμένο.

Τότε ο νεαρός ανέβηκε πάνω στο καπό του και άρχισε να χορεύει. Ομως δεν μπόρεσε για ώρα να κάνει επίδειξη των χορευτικών του δυνατοτήτων γιατί αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο έσπευσαν και τον συνέλαβαν. 

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι γονείς του που έφθασαν για να παραλάβουν τον μεθυσμένο γιό τους, καθώς με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος.

Να σημειωθεί πως αντίστοιχο περιστατικό συνέβη προ δύο περίπου εβδομάδων στην Λαμία (φωτό) και φαίνεται ο πιτσιρικάς θέλησε να μιμηθεί τους νεαρούς.

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ένας νεκρός από το τροχαίο στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας – Δύο σοβαρά τραυματίες – Μικροεπεισόδια στο σημείο – ΦΩΤΟ

Πάτρα: “Τρίτωσε” το κακό το βράδυ των Χριστουγέννων! Τροχαίο στην Οβρυά – Στο Νοσοκομείο παιδάκι (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στα Βαρδούσια: Πατρινός ο ένας από τους νεκρούς – Συμμετείχε στην ομάδα των ορειβατών ΦΩΤΟ

Ακόμα μία σύλληψη στο συνοριακό σημείο ελέγχου Κακαβιάς

Δυτική Αχαΐα: 16χρονος ο νεκρός του τροχαίου στην παλαιά Πατρών-Πύργου – 17χρονος ανάμεσα στους τραυματίες

Θλίψη σε Πάτρα και Μεσολόγγι: «Έφυγε» ξαφνικά στα 54 του ο διακεκριμένος επιστήμονας Ασημάκης Γριβόπουλος

Σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε απορριμματοφόρο και τραυμάτισε εργαζόμενο (ΦΩΤΟ)